Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ РІШЕННЯ ПРИЙНЯТІ В ІНТЕРЕСАХ ГРОМАДИ

22 кві 2021

Сьогодні, 22 квітня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради. На порядок денний було винесено 20 питань, що стосувались різних сфер діяльності територіальної громади.

Взято до відома звіт про виконання фінансового плану КП «ЖКО» за 2020 рік, а роботу його начальника Ольги Єрикалової визнано задовільною.

Встановлено за погодженням з власником режим роботи магазину «Сільпо», що розташований по вул. Лісова (працюватиме з 8.00 до 22.00, без вихідних та перерви на обід).

Рішенням виконкому введено в дію рішення конкурсного комітету від 14 квітня 2021 року щодо перевезення пасажирів на міському (приміському) автобусному маршруті «Нетішин - Старий Кривин» - переможець конкурсу КП «Благоустрій».

Погоджено улаштування заїзних кишень для тимчасової зупинки автомобілів: для КП «Благоустрій» - у районі буд. №11 по просп. Незалежності та ТОВ «СМАРТ БАУ» - у районі буд. №15 та №9 по вул. Варшавська.

Відповідно до актів обстежень, прийнято рішення про видалення зелених насаджень у районі буд. №3 по просп. Незалежності (ОСББ «Китайська стіна 2016») та на вул. Висоцького в межах земельної ділянки (обслуговуючий кооператив «ЖБК «Висоцький» – необхідно сплатити відновну вартість зелених насаджень у сумі 98 тис.992 грн).

Прийнято рішення про ліквідацію несанкціонованого сміттєзвалища по вул. Енергетиків . Виконуватиме роботи КП «Благоустрій», протягом 2-х тижнів  підприємство повинно проінформувати виконком.

Серед прийнятих рішень на засіданні виконкому: внесено зміни до попереднього рішення про середні ціни на ритуальні послуги для забезпечення безоплатного поховання померлих (загиблих) учасників бойових дій і осіб з інвалідністю внаслідок війни; затверджено заходи щодо проведення у Нетішинській міській територіальній громаді 35-их роковин з дня Чорнобильської катастрофи та відзначення Дня пам’яті та примирення і 76-ої річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні; захист прав дітей.

Рішенням виконкому для 14 мешканців територіальної громади надано одноразову матеріальну допомогу на лікування у розмірі від 2 до 5 тис. грн.

Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради