Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ: ПРИЙНЯТО РІШЕННЯ ПРО ОЗДОРОВЛЕННЯ ДІТЕЙ ТА УТВОРЕНО ЕКСПЕРТНУ РАДУ

27 тра 2021

Сьогодні, у четвер, 27 травня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради. На порядок денний було винесено 14 питань, що стосувались різних сфер життєдіяльності міської територіальної громади.

Рішенням виконкому встановлено вартість послуг населенню, які надаються КП «Комфорт» (транспортні, косіння трави, прибирання території та ін.). Затверджено порядок відшкодування з бюджету Нетішинської МТГ відсотків за кредитами, залученими ОСББ, що є учасниками програми підтримки енергомодернізації багатоквартирних будинків «Енергодім» ДУ «Фонд енергоефективності» на 2020-2023 роки.

Відповідно до рішення виконкому, взято до відома інформацію про підсумки проходження опалювального сезону 2020/2021 року та визнано задовільною роботу підприємств Нетішинської МТГ, що здійснюють свою господарську діяльність у сфері ЖКГ.

Утворено комісії (очолила перший заступник міського голови Олена Хоменко) з безоплатної передачі: від управління капітального будівництва виконавчого комітету до управління культури виконавчого комітету завершеного капітального ремонту (заміна покрівлі) Старокривинського будинку культури; від УКБ виконкому до КП «Комфорт» завершеного будівництва спортивного майданчика в парку по вул. Набережна. Також прийнято рішення про безоплатну передачу з балансу управління культури на баланс КНП НМР «ЦПМСД» частину нежитлового приміщення КЗ «Нетішинський міський Будинок культури» (вул. Солов’євська) – в приміщенні проведено відповідний ремонт і незабаром в ньому запрацює пункт здоров’я.

Рішенням виконкому затверджено перелік роботодавців (комунальних підприємств міської ради), за участі яких планується організація громадських робіт у 2021 році: «Благоустрій», «Комфорт», «СМСЧ м. Нетішин».

Відповідно до чинного законодавства, у зв’язку з необхідністю реалізації права Нетішинської міської ради на самопредставництво в судах України, рішенням виконкому уповноважено 5 посадових осіб виконавчого комітету діяти від імені та в інтересах виконкому в порядку самопредставництва.

Призначено з 1 травня по 31 грудня 2021 року щомісячну адресну грошову допомогу (3 тис. грн) 2 медичним працівникам (КНП НМР «ЦПМСД») для часткового покриття витрат за проживання в орендованому житлі.

Рішенням виконкому утворено експертну раду з підтримки книговидавничої справи та книгорозповсюдження у Нетішинській міській територіальній громаді (очолює міський голова Олександр Супрунюк), також затверджено положення про експертну раду. Вона є консультативно-дорадчим органом. Мета діяльності: сприяння розвитку, підтримки та популяризації сучасних творчих проектів шляхом надання рекомендації щодо актуальності і доцільності фінансування з міського бюджету видань (придбання) книг місцевих авторів.

Прийнято рішення про організацію оздоровлення та відпочинку дітей та підлітків Нетішинської міської територіальної громади в 2021році (затверджено порядок надання адресної соціальної грошової допомоги для оздоровлення та відпочинку дітей у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку за рахунок коштів бюджету Нетішинської МТГ; затверджено заходи щодо організації оздоровлення та відпочинку дітей та підлітків і розрахунок видатків на організацію і проведення заходів оздоровчої кампанії 2021 року). Встановлено на 2021 рік розмір адресної соціальної допомоги для оздоровлення та відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. Слід зазначити, що у зв’язку з обмежувальними заходами в карантинний період (постанова Кабінету Міністрів від 9 грудня 2020 року №1236), робота пришкільних таборів відпочинку нинішнього року не передбачається.

Рішенням виконавчого комітету для 25 мешканців Нетішинської МТГ надано одноразову грошову допомогу. Розмір її становить від 2 до 5 тис. грн.

Відділ з організаційних питань