Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ ПРИЙНЯТО РІШЕННЯ ПРО ЗАВЕРШЕННЯ ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ

09 кві 2021

У четвер, 8 квітня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради. Розглянуто 22 питання порядку денного, що стосувались різних сфер життєдіяльності міської територіальної громади.

Так, визначено величину опосередкованої вартості наймання (оренди) житла в Нетішині у І кварталі 2021 року – 356, 08 грн. Прийнято рішення про оголошення електронного аукціону на продовження договору оренди з чинним орендарем, як того вимагає чинне законодавство.

На засіданні виконкому прийнято рішення про завершення опалювального сезону 2020/2021 року на території Нетішинської МТГ. Але, якщо середня добова температура зовнішнього повітря після 15 квітня 2021 року становитиме 8° С та нижче, опалювальний сезон у житловому фонді, закладах освіти, культури та охорони здоров’я буде продовжений до встановлення середньої добової температури зовнішнього повітря протягом 3-ох діб вище 8° С.

Відповідно до прийнятого рішення на засіданні виконкому та акта обстеження зелених насаджень, у районі буд. №12 по вул. Будівельників та ОСББ «233 Нетішин» буде проведено видалення зелених насаджень.

Надано одноразову медичну допомогу 2 лікарям загальної практики сімейної медицини (5 тис. грн), які задіяні у здійсненні заходів із запобігання поширенню на території Нетішинської МТГ коронавірусної хвороби.

Надано згоду на об’єднання окремих об’єктів благоустрою (основних засобів), їхньої первісної вартості та суми амортизації шляхом створення одного об’єкта по вул. Шевченка, по вул. Михайлова, по вул. Шевченка, по вул. Лісова.

Передано у приватну власність громадян 4 приміщення у гуртожитках, які використовуються ними на умовах найму. Також з фонду житла для тимчасового проживання громадян, які перебувають у місті в зв’язку з роботою, терміном на 1 рік надано житлове приміщення в гуртожитку міста сім’ї у складі 3-ох осіб.

Наприкінці квітня проходитимуть триденні навчально-польові збори з юнаками випускних класів загальної середньої освіти територіальної громади та Нетішинського професійного ліцею. 28-29 квітня збори проводитимуться на навчальних базах з допризовної підготовки закладів загальної середньої освіти та ліцею, а 30 квітня - на базі стрілецького тиру в/ч А1358 с. Цвітоха.

Три рішення виконкому стосувались освітянської галузі Нетішинської МТГ: визначені території обслуговування і закріплено їх за закладами дошкільної та загальної середньої освіти; затверджено порядок обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів; затверджено прогнозовану мережу закладів загальної середньої освіти на 2021/2022 рік. (Детальна інформація щодо цих прийнятих рішень буде надана трохи пізніше).

Декілька рішень виконкому стосувалось захисту прав дітей. Серед них - надання дозволу на укладення договору дарування певної частини приватної квартири чи будинку, право користування якими мають неповнолітні чи малолітні діти.

Для 14 мешканців територіальної громади надано одноразову грошову допомогу, сума її становить від 1,5 до 5 тис грн.

Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради