Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ: ПИТАННЯ РІЗНОПЛАНОВІ, АЛЕ ВСІ ВАЖЛИВІ

25 лис 2021

Сьогодні, 25 листопада, під головуванням секретаря міської ради Івана Романюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету. На порядок денний було винесено 10 питань, що стосувались різних сфер життєдіяльності Нетішинської міської територіальної громади.

 Так, затверджено план діяльності виконавчого комітету з підготовки проектів регуляторних актів на 2022 рік.

Також рішенням виконкому затверджено заходи щодо відзначення Міжнародного дня людей  з інвалідністю, згідно з яким одноразова грошова допомога буде надана для 122 осіб. Видатки становлять 61 тис. грн.

З 1 грудня 2021 року в КЗ «Публічна бібліотека Нетішинської міської територіальної громади» та Нетішинському міському краєзнавчому музеї діятимуть нові тарифи на надання платних послуг.  Відповідне рішення було прийнято на засіданні виконкому.

Призначено з 1 листопада по 31 грудня 2021 року лікарю КНП НМР «СМСЧ м. Нетішин» щомісячну адресну грошову допомогу для часткового покриття витрат за проживання в орендованому житлі.  

 Затверджено Правила приймання стічних вод підприємств до системи централізованого водовідведення КП ВП «Хмельницька АЕС ДП НАЕК «Енергоатом».

 Підтримали члени виконкому 2 проєкти рішення про видалення зелених насаджень у районі буд. №14 по вул. Будівельників та території Нетішинського професійного ліцею, відповідно до акту обстежень.

 Питання, пов’язане із захистом дитини, полягало у встановленні піклування над неповнолітнім та призначенням над ним піклувальника.

Для 14 мешканців міської територіальної громади надано одноразову грошову допомогу на лікування.

 Відділ з організаційних питань