Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ ПИТАННЯ РОЗГЛЯНУТО – РІШЕННЯ ПРИЙНЯТО  

25 бер 2021

Сьогодні, 25 березня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради. На розгляд порядку денного було винесено 25 питань, що стосувались різних сфер життєдіяльності територіальної громади.

Рішенням виконкому затверджено план заходів щодо наповнення місцевого бюджету та заходи щодо економного і раціонального використання його коштів в 2021 році; затверджено план роботи виконкому на ІІ квартал 2021 року та затверджено Кодекс етичної поведінки посадових осіб виконавчих органів Нетішинської міської ради.

Взято до відома виконання фінансових планів за 2020 рік двох комунальних підприємств – «Центр ПМСД» та «Благоустрій»,роботу їхніх керівників Лариси Клочай та Віктора Кондрацького визнано задовільною.

Три рішення виконкому стосувались місцевої програми «Муніципальне житло м. Нетішин на 2017-2027 роки»: внесено зміни до попереднього рішення ( зміни назви програми - «Муніципальне житло Нетішинської міської територіальної громади на 2017-2027 роки») та затверджено 2 витяги з протоколу спостережної ради за виконанням програми від 18 березня 2021 року (надано 2 працівникам бюджетної сфери безвідсоткові цільові позики фіксованими сумами по 250 тис. грн терміном 5 років на придбання двокімнатних квартир).

Затверджено порядок надання одноразової матеріальної допомоги медичним та іншим працівникам, які були безпосередньо задіяні у здійсненні заходів із запобігання поширенню на території Нетішинської МТГ коронавірусної хвороби та склад комісії (очолює комісію Олена Хоменко, перший заступник міського голови). Утворено також аукціонну комісію для продажу об’єктів малої приватизації комунальної власності Нетішинської МТГ та затверджено її склад (очолює комісію Оксана Латишева, заступник міського голови).

Відповідно до акта обстеження зелених насаджень, на засіданні виконкому було прийнято рішення про видалення зелених насаджень на території ЗВВО ВП ХАЕС та біля житлового будинку по вул. Шкільна в Старому Кривині. Декілька питань порядку денного були пов’язані із захистом прав дітей: визначення місця проживання; надання дозволу на надання згоди на укладання договору купівлі-продажу автомобіля неповнолітнім; затвердження висновку служби у справах дітей щодо тимчасового виїзду дитини за межі України; надання дозволу на укладення договору про поділ приватної квартири, право користування якою має дитина і т. ін..

На підставі звернень, для 33 мешканців Нетішинської МТГ надано матеріальну допомогу на лікування. Сума її становить від 2 до 5 тис. грн.

Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради