Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ: ЗАТВЕРДЖЕНО КОДЕКС ЕТИЧНОЇ ПОВЕДІНКИ ПОСАДОВИХ ОСІБ

25 чер 2021

Під час чергового засідання виконавчого комітету міської ради, яке пройшло 24 червня під головуванням секретаря міської ради Івана Романюка, було обговорено та прийнято 34 важливих питання, що стосуються різних сфер життєдіяльності громади.
Прийнято рішення про встановлення тарифів на послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води, зокрема, з 1 жовтня 2021 року для потреб населення тариф на послуги з постачання теплової енергії складатиме 252,22 грн за 1 Гкал, тариф на послуги з постачання гарячої води за умови підключення рушникосушильників – 26,97 грн за 1 куб.м, тариф на послуги з постачання гарячої води за умови відсутності рушнокосушильників складає 25,60 грн за 1 куб.м., тоді як для потреб бюджетних установ та організацій, інших споживачів тариф на послуги з постачання теплової енергії складатиме 252,22 грн за 1 Гкал, тариф на послуги з постачання гарячої води – 26,58 грн за 1 куб.м. Підтримано рішення про встановлення тарифів на теплову енергію (її виробництво, транспортування та постачання) у розмірі 252,22 грн за 1 Гкал. Рішення набирає чинності з 1 жовтня 2021 року. Варто зауважити, що під час розгляду вищезазначених питань заступник генерального директора ХАЕС з економіки та фінансів Альвіна Шестак зазначила: за період оприлюдненого проєкту рішення щодо встановлення нових тарифів, жодних зауважень та пропозицій від громадськості не надходило.
Внесено зміни до рішення виконавчого комітету міської ради від 10 листопада 2016 року №489/2016 «Про затвердження розкладу руху на перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування «Автовокзал-вул. Солов’євська». Оновлений розклад руху буде оприлюднений у газеті «Нетішинський вісник», а також підтримано рішення, відповідно до якого рейси на міське кладовище здійснюватимуть у п’ятницю, суботу та неділю (відправлення з Нетішина о 13.45), у зв’язку з відсутністю пасажирів в інші дні, як показали результати проведеного моніторингу. Встановлено режим роботи магазину «Пивна гавань» по вул. Шевченка,7, по вул. Варшавська, 17, а також встановлено режим роботи об’єкта тимчасової дрібнороздрібної торгівлі по просп. Незалежності, у районі будівлі №11. 
ОСББ «Варшавська 5» надано згоду на улаштування кишені для тимчасової зупинки транспортних засобів на об’єкті благоустрою міста Нетішин, а також надано згоду підприємцю на улаштування кишені для тимчасової зупинки транспортних засобів на об’єкті благоустрою міста Нетішин у районі ЗОШ №1, що на просп. Незалежності. Внесено зміни до рішення виконкому міської ради  від 25 березня 2021 року №159/2021 «Про Порядок надання одноразової матеріальної допомоги медичним та іншим працівникам, які були безпосередньо задіяні у здійсненні заходів із запобігання поширенню на території Нетішинської МТГ корона вірусної хвороби COVID-19». Прийнято рішення про видалення зелених насаджень на пров. Солов’їний у с. Старий Кривин, на території ЗДО №3 «Дзвіночок», на території кладовища, що на вул. Солов’євська. Присутні підтримали рішення про ліквідацію несанкціонованого сміттєзвалища у місті Нетішин, у районі тепличного господарства, поряд з ОК «СГТ «Заозерне». 
У ході засідання прийнято рішення «Про безоплатну передачу майна Нетішинської МТГ з балансу КП НМР «Благоустрій» на баланс КП НМР «Комфорт», у господарське відання». Внесено зміни до рішення виконкому міської ради від 25 квітня 2013 року №128/2013 «Про заходи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення в місті». Проголосовано за виключення житлового приміщення з фонду житла для тимчасового проживання громадян, що на просп. Незалежності, 12. Двом особам надано житлове приміщення у гуртожитку, що на просп. Незалежності, 12, з фонду житла для тимчасового проживання громадян. Продовжено терміни проживання 4 осіб та членів їх сім’ї у житлових приміщеннях з фонду житла для тимчасового проживання громадян. Взято на квартирний облік за місцем проживання на загальних підставах 3 родини, включено у список осіб, які користуються правом позачергового одержання житлових приміщень за місцем проживання у селі Старий Кривин 3 осіб, виключено зі списку осіб, які користуються правом першочергового та позачергового одержання житлових приміщень 2 осіб. Прийнято рішення про роботу закладів дошкільної освіти Нетішинської МТГ у літній період 2021 року. Зокрема, ЗДО №4 «Вогник» тимчасово призупинить роботу з 27 червня по 16 липня 2021 року, ЗДО №5 «Пізнайко» – з 29 червня по 16 липня 2021 року, ЗДО №9 «Пролісок» – з 1 по 23 липня 2021 року, різновікові групи від 3 до 6 (7) років Старокривинського НВК «Дошкільний-навчальний заклад-школа I-II ступенів» з 28 червня по 27 серпня 2021 року, у зв’язку з відсутністю дітей. 
Члени виконкому підтримали рішення «Про порушення клопотання щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» Альоні Миколайчук». Внесено зміни до рішення виконкому міської ради від 30 січня 2020 року №59/2020 «Про координаційну раду з питань організації оздоровлення та відпочинку дітей і підлітків Нетішинської МТГ». Утворено координаційну раду з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству та протидії торгівлі людьми, затверджено склад ради та положення. Прийнято 5 рішень, які стосуються захисту прав дітей. Затверджено Кодекс етичної поведінки посадових осіб виконавчих органів Нетішинської міської ради. Затверджено план роботи виконавчого комітету міської ради на III квартал. Внесено зміни до рішення виконкому міської ради від 28 січня 2021 року №55/2021 «Про платні послуги у комунальному некомерційному підприємства Нетішинської міської ради «Спеціалізована медико-санітарна частина м. Нетішин», зокрема, «Бактеріологічні дослідження» доповнені платною послугою – тест для виявлення антигену Covid-19 Aq, який коштує 261, 22 грн. 19 мешканцям Нетішинської громади надано одноразову матеріальну допомогу.
Відділ з організаційних питань