Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ  ЗАТВЕРДЖЕНО ДЕТАЛЬНИЙ ПЛАН ЧАСТИНИ ТЕРИТОРІЇ У МЕЖАХ ВУЛИЦЬ ВИСОЦЬКОГО ТА НАБЕРЕЖНА

12 бер 2021

У четвер, 11 березня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради. На порядок денний було винесено 27 питань, що стосувались різних сфер життєдіяльності міста.

Рішенням виконкому взято до відома виконання за 2020 рік програми соціально-економічного розвитку Нетішинської міської ОТГ, фінансового плану КП НМР «Комфорт»  та КНП НМР «СМСЧ м. Нетішин».

 Прийнято рішення про оголошення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування: «Нетішин  - Старий Кривин» (автовокзал - залізнична станція Кривин), «Нетішин – Старий Кривин» (автовокзал - вул. Б. Хмельницького - автовокзал – просп. Незалежності).

 У п’яти комунальних підприємства міської ради («ЖКО», «Благоустрій», «Комфорт», «СМСЧ м. Нетішин», «Центр ПМСД» незабаром будуть утворені наглядові ради – відповідне рішення прийнято на засіданні виконкому.  Затверджено  порядок надання КП НМР «Агенція місцевого розвитку» поворотної фінансової допомоги для  підтримки і розвитку житлового фонду Нетішина (при цьому визнано таким, що втратило чинність попереднє рішення виконкому від 4 квітня 2019 року).  Також внесено зміни до складу комісії щодо забезпечення конкурсу з відбору проєктів.

 Затверджено Детальний план частини території у межах вулиць Висоцького та Набережна, з метою розміщення торговельно-офісного комплексу з житловими приміщеннями, розроблений ДП УДНДІПМ «ДІПРОМІСТО» ім. Ю. Білоконя. Цьому передувало рішення 30 сесії Нетішинської міської ради від  14 липня 2017 року,  яким було надано дозвіл виконкому на розроблення Детального плану вищезгаданої території. Згідно з договором від 21.02. 2020 р., його замовником є виконком, розробником - ДП УДНДІПМ «ДІПРОМІСТО» ім. Ю. Білоконя, платником – ТОВ «Д-2 СПОРТ». Відповідно до чинного законодавства та нормативно-правових актів, проєкт містобудівної  документації Детальний план документації частини території у межах вулиць Висоцького та Набережна, з метою розміщення торговельно-офісного комплексу з житловими приміщеннями, був оприлюднений у «Нетішинському віснику» та на офіційному сайті міської ради, відбулися громадські слухання. Пропозицій та зауважень з цього питання у виконкомі не було зареєстровано.

 Проєкт містобудівної документації розглядався також на засіданні архітектурно-будівельної ради при  відділі містобудування та архітектури Хмельницької ОДА. Відділом містобудування та архітектури ОДА від 5 лютого 2021 року  схвалено проєкт містобудівної документації Детальний   план частини території у межах вулиць Висоцького та Набережна, з метою розміщення торговельно-офісного комплексу з житловими приміщеннями, для подальшого затвердження  на засіданні виконкому Нетішинської міської ради, відповідно до чинного законодавства.

 Рішенням виконкому затверджено витяг з протоколу спостережної ради за виконанням програми «Муніципальне житло Нетішинської  міської територіальної громади на 2017-2027 роки» від 3 березня 2021 року  (надано працівнику освітянського закладу безвідсоткову цільову позику фіксованою сумою 250 тис. грн. терміном на 5 років на придбання 2-кімнатної квартири).

 Серед прийнятих рішень: взято громадян на квартирний облік за місцем проживання; про організацію і проведення в Нетішинській міській територіальній громаді чергового призову громадян  на строкову службу в квітні-червні 2021 року;  затверджено порядок надання щомісячної адресної грошової допомоги медичним працівникам для часткового покриття витрат за проживання в орендованому житлі та  відповідний склад комісії; утворено комісію з питань евакуації Нетішинської міської територіальної громади, затверджено положення про комісію та затверджено її склад.

Декілька прийнятих рішень стосувались захисту прав дітей (підтвердження місця проживання; надання дозволу купівлі-продажу житла від імені малолітньої дитини; надання дозволу на укладення договору дарування частини приватної квартири, право користування якою мають малолітні діти). Відповідно до поданих заяв, для 26 мешканців нашої територіальної громади надано одноразову грошову допомогу (на лікування та зі складним матеріальним становищем)  у сумі від 2 до 5 тис. грн.

 Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради