Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ: ВСТАНОВЛЕНО ТАРИФИ НА ПОСЛУГИ З ПОВОДЖЕННЯ З ПОБУТОВИМИ ВІДХОДАМИ

09 вер 2021

Сьогодні, 9 вересня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради. На порядок денний було винесено 24 питань, що стосувались різних сфер життєдіяльності територіальної громади.

Рішенням виконкому взято до відома виконання програми соціально-економічного розвитку територіальної громади у І півріччі 2021 року.

З 1 жовтня 2021 року на території Нетішинської МТГ діятимуть нові тарифи на послуги з поводження з побутовими відходами.

Відповідно до рішення виконкому, тариф на послугу з вивезення побутових відходів з території міста Нетішин у межах вулиць: Енергетиків, Варшавська, Михайлова, Шевченка, Висоцького, Набережна, Будівельників, Промислова, Ринкова, просп. Курчатова, просп. Незалежності, пров. Миру становитиме 141,12 грн за 1 куб. м (без ПДВ). А тариф на послугу з захоронення побутових відходів (тверді, великогабаритні, ремонтні) - у розмірі 43,54 грн за 1 куб. м (без ПДВ).

Тариф на послугу з вивезення великогабаритних та ремонтних відходів з території міста Нетішин у межах вулиць: Енергетиків, Варшавська, Михайлова, Шевченка, Висоцького, Набережна, Будівельників, Промислова, Ринкова, просп. Курчатова, просп. Незалежності, пров. Миру становитиме 159,17 грн за 1 куб.м (без ПДВ). Тариф на послугу з вивезення побутових відходів з території міста Нетішин у межах вулиць: Лісова, Старонетішинська, Підгірна, Снігурі, Космонавтів, Солов’євська, Млинова, Полянки, пров. Зелений - 149,12 грн за 1 куб.м (без ПДВ).

Тариф на послугу з вивезення побутових відходів у селах Старий Кривин та Новий Кривин встановлено у розмірі 175,20 грн за 1 куб.м (без ПДВ).

Погоджено КП «ЖКО» улаштування кишені для тимчасової зупинки автомобілів у районі буд. №25 по просп. Незалежності за кошти співвласників, відповідно до поданих ескізних пропозицій. Також погоджено ГО «Світле майбутнє інвалідів» улаштування заїзду на об’єкті благоустрою Нетішина в районі буд. №11 по вул. Варшавській.

Рішенням виконкому призначено з 1 вересня 2021 по 31 травня 2022 року стипендії 45 обдарованим та талановитим дітям і молоді, перспективним спортсменам у 2021/2022 н.р. Розмір її становить 300 грн щомісячно. Також на такий же період призначені стипендії міського голови та Нетішинської міської ради для 45 фахівців галузей освіти, культури та спорту. Розмір її становить 600 грн щомісячно.

Затверджено регламент Нетішинської міської ради, фактичну мережу закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Нетішинської МТГ та Положення «Про встановлення рекордів Нетішина».

Прийнято рішення про безоплатну передачу матеріальних цінностей (плити електричної «Найма») з балансу ЗОШ №4 на баланс Старокривинського НВК.

Декілька прийнятих рішень стосувались захисту прав дітей та забезпечення житлових прав громадян.

Для 19мешканців територіальної громади надано одноразову грошову допомогу  на лікування. Розмір її становить від 2 до 5 тис. грн.

Відділ з організаційних питань