Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ: ВСТАНОВЛЕНО ПЛАТУ НА 2-Х АВТОБУСНИХ МАРШРУТАХ ТА ПРОЖИВАННЯ В ГУРТОЖИТКАХ

11 чер 2021

У четвер, 10 червня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету. На порядок денний було винесено 34 питання, що стосувались різних сфер життєдіяльності Нетішинської міської територіальної громади.

Рішенням виконкому затверджено план заходів щодо складання прогнозу бюджету Нетішинської МТГ на 2022 -2024 роки та проєкту бюджету на 2022 рік.

Встановлено тариф на перевезення пасажирів: 7 грн - на міському автобусному маршруті «Автовокзал – вул. Солов’євська»; 10 грн – на приміському автобусному маршруті «Нетішин- Старий Кривин».

Встановлено КП «ЖКО» плату за проживання в гуртожитках,

за участь в утриманні місць загального користування та прибудинкової території (з ПДВ ): просп. Незалежності, 10 – за сімейні кімнати - 5, 90 грн за 1кв.м (1 поверх) та 8 грн за1 кв. м (з 2-го по 9-ий поверхи), 275, 73 грн. за ліжко-місце (з урахуванням вартості електроенергії); вул. Набережна, 3 – 285, 13 грн за ліжко-місце (з урахуванням вартості електроенергії); вул. Набережна, 12 – 290, 44 грн за ліжко-місце (з урахуванням вартості електроенергії).

Рішенням виконкому не надано згоди на улаштування кишені для тимчасової зупинки транспортних засобів на об’єкті благоустрою в районі ж/б №2 по вул. Будівельників. Подані ескізні пропозиції не відповідають вимогам ДБН і Закону України «Про землі енергетики та правовий режим спеціальних зон енергетичних об’єктів» (ст. 24).

Відповідно до актів обстеження, прийнято рішення по видалення зелених насаджень на вул. Снігурі у садибній забудові міста та на території промислового майданчика ВП ХАЕС.

Утворено комісії з безоплатної передачі від УКБ виконкому до НВК «ЗОШ І-ІІ ст. та ліцей» завершеного капітальним ремонтом об’єкта – заміна 50 вікон на металопластикові та безоплатної передачі з балансу виконавчого комітету в оперативне управління КНП НМР «ЦПМСД» частину нежитлового приміщення на І поверсі адмінбудинку в Старому Кривині (проведено ремонт - буде розташований пункт здоров’я).

Прийнято рішення про проведення виплати одноразової матеріальної допомоги 19 медичним та іншим працівникам, які були безпосередньо задіяні у здійсненні заходів із запобігання поширенню на території МТГ коронавірусної хвороби. Сума виплати становить від 1 до 5 тис. грн.

Затверджено перелік підприємств для виконання порушниками оплачуваних суспільно корисних робіт на 2021 рік: КП «Благоустрій» і КП «Комфорт» та перелік підприємств і організацій, на яких засуджені та особи, які вчинили адміністративні правопорушення, виконуватимуть громадські роботи в 2021 році: КП «Благоустрій», КП «Комфорт», КП «Торговий центр», КЗ «Палац культури м. Нетішина», Нетішинський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

Утворено та затверджено склад організаційного комітету, заходи та кошторис видатків з відзначення Дня молоді у Нетішинській МТГ.

Надано одноразову грошову винагороду спортсмену Ярославу Давидчуку в сумі 17 тис. грн за досягнутий високий результат у змаганнях міжнародного рівня (І місце на чемпіонаті Європи з боротьби самбо) та тренеру Геннадію Горохову - в сумі 8, 5 тис. грн.

Внесено зміни до попереднього рішення виконкому (від 1 серпня 2019 року) про заохочувальні відзнаки для дітей та молоді Нетішинської МТГ. Вони стосувались положення про одноразову грошову винагороду спортсменам і тренерам за досягнутий високий результат у змаганнях міжнародного рівня. Рішенням виконкому утворено спеціалізовану службу первинного соціально-психологічного консультування осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, затверджено відповідне положення та склад консультативної служби (3 працівники).

Декілька рішень виконавчого комітету стосувались корегування складу деяких комісій виконкому та захисту прав дітей.

Для 15 мешканців Нетішинської МТГ надано одноразову матеріальну допомогу на лікування та у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем. Розмір її становить від 2 до 5 тис. грн.

Відділ з організаційних питань