Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ: ВНЕСЕНО ЗМІНИ У РОЗКЛАД АВТОБУСНОГО МАРШРУТУ «АВТОВОКЗАЛ - ВУЛ. СОЛОВ’ЄВСЬКА» ТА НАДАНО ГРОШОВУ ВИНАГОРОДУ СПОРТСМЕНЦІ І ЇЇ ТРЕНЕРУ  

29 жов 2021

 

У четвер, 28 жовтня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради, на порядок денний якого було винесено 27 питань, що стосувались різних сфер життєдіяльності територіальної громади.

Рішенням виконкому схвалено звіт про виконання бюджету Нетішинської МТГ за січень-вересень 2021 року.  Доходи  становлять 389 517 031, 43 грн: загальний фонд -385 139 566, 02 грн, спеціальний фонд – 4 377 465, 41 грн; видатки – 359 877 577, 59 грн: загальний фонд – 340 214 831, 04 грн, спеціальний фонд – 19 662 746, 55 грн; кредитування – 802 487, 28 грн: загальний фонд – 1 000 000 00 грн, спеціальний фонд  - (-197 512, 72 грн).

 Затверджено заходи щодо підготовки організованого проведення та всебічного забезпечення мобілізації в особливий період на території Нетішинської МТГ.

 Внесено зміни до рішення виконавчого комітету від 10 листопада 2016 року  щодо затвердження розкладу руху на перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального перевезення «Автовокзал – вул. Солов’євська». Рішення набере чинності з 1 листопада і буде оприлюднене на офіційному сайті міської ради  та в газеті «Нетішинський вісник».

Прийнято рішення про демонтаж тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності, що розташована неподалік буд. 22 на просп. Незалежності, як такої, що встановлена з порушенням Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності (без документів, що посвідчують право користування земельною ділянкою та паспорта прив’язки тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності).

Відділ благоустрою та житлово-комунального господарства виконавчого комітету визначено відповідальним за зберігання протоколів зборів співвласників багатоквартирних будинків, та підготовку інформації для розміщення їхніх результативних частин на офіційному вебсайті  Нетішинської міської ради.

 Погоджено КП «ЖКО» улаштування 2-х кишень для тимчасової зупинки автомобілів поблизу буд. № 11 по вул. Будівельників за кошти співвласників будинку, відповідно до поданих ескізних пропозицій.

 Безоплатно передано, відповідно до рішення виконавчого комітету, з балансу Фонду комунального майна міста Нетішина на баланс КП «Благоустрій» індивідуально визначене майно старого кладовища, яка знаходиться в Старому Кривині.

Затверджено витяг з протоколу спостережної ради за виконанням програми «Муніципальне житло Нетішинської МТГ на 2017-2027 роки» від 18 жовтня 2021 року: працівнику бюджетної сфери (освітянська галузь) надано безвідсоткову цільову позику (250 тис. грн) терміном на 5 років для придбання двокімнатної квартири.

 Рішенням виконавчого комітету продовжено строки договорів найму 2-х 2-кімнатних соціальних квартир на підставі моніторингу доходів громадян та рекомендацій комісії з оцінки вартості майна, що перебуває у власності громадянина та членів його сім’ї при виконавчому комітеті міської ради.

Надано право КП «ЖКО» використовувати 4 кімнати  (мають статус ліжко-місць) у  гуртожитку по просп. Незалежності, 10 для тимчасового розміщення громадян, які прибувають до Нетішинської МТГ для участі у спортивних, культурних, викладацьких, соціальних заходах та/або виконання інших службових обов’язків. 

 Спортсменці Єлєні Петровській за І місце на чемпіонаті Європи зі спортивної радіопеленції в червні нинішнього року в румунському місті Тиргу-Жіо та її  тренеру Людмилі Панчук буде надана одноразова грошова винагорода - 10 тис. грн та 5 тис. грн відповідно. Таке рішення було прийнято на засіданні виконкому. Також затверджено грошові добові норми витрат на харчування учасників спортивних змагань різного рівня на норми витрат для нагородження переможців та призерів міських фізкультурно-оздоровчих і спортивних заходів.

 Внесено зміни до Положення про комісії з питань захисту прав дитини (згідно зі змінами чинного законодавства) та до складу координаційної ради у справах дітей виконавчого комітету міської ради.

 Дев’ять  питань порядку денного стосувались різного роду захисту прав дітей (встановлення опіки над дітьми та їхнім майном; надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування та дитини-сироти; збереження права на користування житлом та ін.).

 Для 26 мешканців Нетішинської МТГ надано одноразову грошову допомогу  на лікування та у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем, розмір її становить від 2 до 5 тис. грн.

 Відділ з організаційних питань