Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ ВДВІЧІ ЗБІЛЬШЕНО РОЗМІР ОДНОРАЗОВОЇ ГРОШОВОЇ ДОПОМОГИ

12 лис 2021

У четвер, 11 листопада, під головуванням секретаря міської ради Івана Романюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради.  На розгляд порядку денного було винесено 24 питання, що стосувались різних сфер життєдіяльності міської територіальної громади.

 Рішенням виконавчого комітету встановлено вартість експлуатаційних  послуг, які надаються КП «Торговий центр»: приміщення торгового залу – 23,56 грн за кв. м (з ПДВ) за місяць; інші приміщення – 16,10 грн за кв. м ; приміщення, в яких розташований КЗ «Публічна бібліотека Нетішинської міської територіальної громади» - 6,0 грн за кв.м.

Утворено комісії з безоплатної передачі в оперативне управління завершених улаштуванням систем блискавкозахисту будівель ДНЗ №2 «Казка», ДНЗ №4 «Вогник», ЗОШ №2, Старокривинського будинку культури, Старокривинського НВК «ДНЗ-школа І-ІІІ ступенів».

Надано згоду на виділення об’єктів благоустрою міського пляжу (основних засобів – спостережна вежа, господарський корпус), їхньої первісної вартості та суми амортизації, шляхом роз’єднання одного об’єкту благоустрою міського пляжу (основного засобу) з найменуванням «Пляж».

Затверджено новий Порядок надання одноразової грошової допомоги – внесено зміни щодо розміру допомоги. Відтепер  одноразова грошова  допомога в сумі 2000 тис. грн надається на підставі розпорядження міського голови; від 2001 до 10 000 тис. грн -  рішення виконавчого комітету; від 10 001 і більше – рішення міської ради. Попередньо кожне звернення розглядається на комісії з питань надання одноразової грошової допомоги  (очолює керуючий справами виконкому Любов Оцабрика), яка надає свої рекомендації  щодо розміру такої допомоги.

Погоджено у новій редакції Статут громадського формування з охорони громадського порядку Нетішинській МГО « Козацький полк Хмельниччини».

 Надано дозвіл на розміщення зовнішньої реклами терміном на 5 років для ОСББ «Шевченка-7».

 Що стосується житлових питань, то їх було розглянуто декілька: взято громадян на квартирний облік; надано 2 громадянам житлові приміщення в гуртожитку з фонду житла для тимчасового проживання громадян як особам, що перебувають у місті у зв’язку з роботою; передано громадянам приміщення в гуртожитку у спільну сумісну власність, вони використовуються ними на умовах найму та ін..  

Прийнято рішення про проведення у січні-березні 2022 року приписки до призовної дільниці 1-го відділу Шепетівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки громадян, яким у рік приписки виповнюється 17 років, громадян старших років народження, які не пройшли приписки у 2021 році через різні причини. Утворено комісію з питань приписки до призовної дільниці громадян і затверджено її основний  та дублюючий склади.

 Зобов’язано Нетішинський НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів та ліцей» забезпечити під час виконання робіт у разі потреби об’єкт будівництва (облаштування спортивного майданчика) на території закладу водою, теплоенергією, електроенергією від діючих систем, мереж і установок.

На засіданні виконкому були розглянуті питання, що стосувались захисту прав дітей: визначено способи участі 3-х батьків у вихованні малолітніх та неповнолітніх дітей; надано дозвіл на укладення договору дарування частини житлового приміщення, право користування якою має малолітня дитина; надано дозвіл на надання згоди на укладання договору купівлі-продажу частини земельної ділянки неповнолітньою дитиною та ін..

Для 24 мешканців міської територіальної громади надано одноразову грошову допомогу на лікування.

 Відділ з організаційних питань