Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ: 26-М МЕШКАНЦЯМ ГРОМАДИ НАДАНА МАТЕРІАЛЬНА ДОПОМОГА

12 сер 2021

Сьогодні, 12 серпня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка пройшло чергове засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради. Порядок денний містив 18 питань, що стосувались різних сфер життєдіяльності громади. 
Одним із перших присутні підтримали рішення про продовження дії строку договору на перевезення пасажирів автомобільним транспортом загального користування від 4 листопада 2016 року б/н, укладеного виконавчим комітетом Нетішинської міської ради із КП НМР «Благоустрій» за результатами конкурсу з перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування «Автовокзал-вул.Солов’євська», терміном на п’ять років. 
Підтримано пропозицію щодо найменування нових вулиць у селі Старий Кривин, відповідно до генерального плану, а саме: Проектна вул. 3,2 – вулиця Затишна, Проектна вул. 2,10 – вулиця Миколи Гарбара, Проектна вул. 2,11 – вулиця Сільцева. Члени виконкому прийняли рішення про безоплатну передачу у господарське відання завершеного капітальним ремонтом тротуару поруч адміністративного будинку та частини вулиці Перемоги в селі Старий Кривин, а також про безоплатну передачу майна Нетішинської громади на баланс КП НМР «Благоустрій», у господарське відання. Затверджено протокол спостережної ради за виконанням програми «Муніципальне житло Нетішинської міської територіальної громади на 2017-2027 роки» від 29 липня 2021 року №5. 
У власність 4-х громадян передано житлові приміщення у гуртожитках, що належать до комунальної власності Нетішинської громади. Виконавчий комітет прийняв рішення про організацію у 2021/2022 навчальному році допризовної підготовки, підготовки призовників з військово-технічних спеціальностей та відбору кандидатів до вищих військових навчальних закладів. Прийнято 7-м рішень, що стосуються захисту прав дітей. Відповідно до рішення виконкому, надано одноразову грошову допомогу 26-м мешканцям громади у сумі 2, 3 і 5 тисяч гривень. 
Відділ з організаційних питань