Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Засідала комісія з питань евакуації Нетішинської громади

06 тра 2021

У середу, 5 травня, під головуванням заступника міського голови Василя Миська пройшло засідання комісії з питань евакуації Нетішинської міської територіальної громади. Участь в засіданні взяли працівники структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради, керівники комунальних підприємстві та установ громади, представники Хмельницької АЕС. Порядок денний містив одне питання – коригування Плану евакуації населення Нетішинської громади. 
Василь Мисько зазначив, що у зв’язку з утворенням нових районів у Хмельницькій області, зокрема Шепетівського, до складу якого входить Нетішин, необхідно внести зміни до Плану евакуації (тимчасового відселення) населення. 
Голова комісії ознайомив з географічною та соціально-економічною характеристикою громади, штатно-посадовим списком особового-складу комісії з питань евакуації населення. Присутні обговорили порядок оповіщення населення про початок евакуації, зокрема, за використання електросирен, гучномовців та радіоточок. Уточнили маршрути евакуації, безпечні райони розміщення евакуйованого населення, особливості планування евакуації осіб з інвалідністю, маломобільних груп населення та медичне забезпечення.  Відповідно до уточненої інформації буде від кореговано План евакуації населення громади. 
Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради