Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗАСІДАЛА АДМІНКОМІСІЯ

25 тра 2021

Сьогодні, 25 травня, під керівництвом заступника міського голови Оксани Латишевої засідала адміністративна комісія при виконавчому комітеті міської ради. На засідання був запрошений  старший дільничний офіцер поліції відділу поліцейської діяльності №1 Шепетівського районного управління поліції Віталій Бабійчук. На розгляд комісії виносилось 19 справ про адміністративні правопорушення громадян, що мешкають на території Нетішинської громади.
Дані акти були складені щодо порушень вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів. Зокрема, за ч.2 ст.156 «Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння», за ст.152 «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів», за ч.1 ст. 182 «Порушення вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів щодо захисту населення від шкідливого впливу шуму чи правил додержання тиші в населених пунктах і громадських місцях», за ч. 1 ст. 175-1 «Куріння тютюнових виробів у заборонених місцях», «Порушення правил тримання собак і котів», «Порушення правил торгівлі і надання послуг працівниками торгівлі, громадського харчування та сфери послуг, громадянами, які займаються підприємницькою діяльністю». 
За результатами розгляду справ членами комісії були прийняті відповідні рішення. Зокрема, 5 правопорушників притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу, 1 – надане попередження, 12 справ закрито,  а також 1 адміністративну справу перенесено на наступне засідання комісії з метою уточнення деталей обставин.
Відділ з організаційних питань