Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Запрошуємо  активну молодь  до управління громадою!

15 вер 2021


        До роботи  Молодіжної ради при Нетішинській міській раді  запрошуються молоді, ініціативні, енергійні та активні громадяни Нетішинської міської територіальної громади, які хочуть працювати  в команді однодумців та бажають стати рушійною силою у розробці і реалізації проєктів, спрямованих на реалізацію молодіжної політики.
       До складу Молодіжної ради можуть входити громадяни України віком від 14 до 35 років,  які є жителями Нетішинської міської територіальної громади, учні  закладів освіти, члени громадських організацій або просто активні люди, які готові впливати  на життєдіяльність нашої громади.
     Що потрібно зробити, аби стати членом  Молодіжної ради? Для цього необхідно подати пакет документів.
Пакет документів для участі в установчих зборах:
Для жителів Нетішинської міської  територіальної  громади (самовисуванці):
- заява;
- біографічна довідка;
- копія паспорта.
Для інститутів громадянського суспільства  (додатково):
- копія свідоцтва  про реєстрацію інституту громадянського суспільства та /або копія виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань;
- копія Статуту інституту громадянського суспільства;
- витяг з протоколу засідання керівного органу інституту громадянського суспільства, засвідчене печаткою ( у разі наявності) з рішення про делегування кандидата до складу Молодіжної ради відповідно затвердженої форми.
Для органів  учнівського самоврядування (додатково):
- копія положення про орган учнівського самоврядування;
- витяг з протоколу засідання  керівного  органу   учнівського самоврядування з рішенням про делегування  кандидата до складу Молодіжної ради відповідно затвердженої форми.
  Пакети документів (додаються)  на участь  в установчих зборах приймаються  до 29.09.2021 року включно, за адресою: м. Нетішин, вул. Шевченка,1,  відділ молоді та спорту виконавчого комітету Нетішинської міської ради або можна направити їх скановані копії на електронну адресу nvms@ukr.net. Відповідальна особа від ініціативної групи за збір заяв, узагальнення наданих документів від кандидатів на вступ до Молодіжної ради – Рябчук Любов Іванівна (р/т 9-12-56, м/т.0974423205).
Установчі збори з формування складу Молодіжної ради  відбудуться 29 жовтня 2021 року о 16.00. Місце проведення:  зал засідань, І поверх адміністративної будівлі виконавчого комітету Нетішинської міської ради.

Протокол

Заява

Біографічна довідка

Результати діяльності