Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

З НАГОДИ ДНЯ СТАРОГО КРИВИНА ПРИВІТАЛИ ЙОГО МЕШКАНЦІВ

08 лис 2021

Сьогодні Старий Кривин святкує День села.  У зв’язку з введенням карантинних обмежень «червоної» зони, цьогоріч масових заходів  у селі не проводиться. Попри це до Старого Кривина завітали шановні гості аби привітати його  мешканців зі святом.

Після Святкового Богослужіння в сільському Святодмитрівському храмі невелике урочисте зібрання відбулося на його території. Зі щирими словами вітань та теплих  побажань звернулись до старокривинців народний депутат України Олена Копанчук, голова Шепетівської РДА Анатолій Катеринчук,  Нетішинський міський голова Олександр Супрунюк.

 Цього дня було вручено багато грамот та подарунків. З нагоди Дня села грамотами народного депутата України Олени Копанчук нагороджено ученицю 9 класу НВК  Кароліну Теплякову, начальника відділення Укрпошти Валентину Максимчук, працівника ВП ХАЕС Тараса Максимчука, старосту села Світлану Ясенчук.

Грамотами Шепетівської РДА відзначено підприємця Наталю Семенюк та старосту села Світлану Ясенчук.

За вагомий особистий внесок в економічний і соціальний розвиток села, активну громадську позицію, сумлінну працю  нагороджено почесною грамотою виконавчого комітету Нетішинської міської ради активних мешканців: Катерину Климчук, Людмилу Леонову, Наталію Подзерук, Олену Форсюк. Подяками виконавчого комітету нагороджені: жіноча вокальна група «Калина» КЗ «Старокривинського Будинку культури»; за активну життєву позицію та небайдужість до благоустрою села - Галина Мельник та Віктор Прітула.  Також подарунки від виконавчого комітету отримали: найстарший мешканець села Ольга Шлапак, наймолодші – близнята Дарина та Олександр Степанюк, крайній зареєстрований мешканець  села Роман Єгоров.  

 Відділ з організаційних питань