Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

З Днем Соборності України!

22 січ 2021

Шановна громадо!
22 січня ми відзначаємо важливу історичну подію в житті нашого народу – проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки із Західноукраїнською Народною Республікою. Цей день увійшов в історію українського народу як свято національної єдності – День Соборності України і є символом об’єднання України, що стверджує нерозривний зв’язок між поколіннями борців за її волю та незалежність, демонструючи перед усім світом неподільність української землі і непохитність української нації. 
Дата 22 січня є і трагічною в сучасній історії нашої держави. Саме цей день є річницею розстрілу перших Героїв Небесної Сотні, які під час Революції Гідності в Києві віддали свої життя, довівши цим героїчним вчинком, що незалежна і соборна Україна – цінніша за життя. 
Ми всі віримо, що територіальна цілісність України, скроплена кров’ю мільйонів незламних борців, та її незалежність навіки залишатимуться непорушними. Плекаймо ідею загальнонаціональної єдності, повсякчас пам’ятаючи та вшановуючи незліченні жертви, принесені на вівтар незалежності і соборності України. Злагоди, спокою, добробуту всім родинам, миру Україні! 
З повагою міський голова Олександр Супрунюк