Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, НЕТІШИНЕ!

18 вер 2021

Шановна Нетішинська громадо! Прийміть найщиріші вітання з нагоди святкування Дня міста! 
Це свято об’єднує усіх, кому дорогий Нетішин – його вулиці, будівлі, парки і храми, його минуле і сьогодення. Ми з вдячністю згадуємо всіх, хто творив його славетну історію, збагачував традиції, розбудовував та боронив. Усі досягнення, якими багатий Нетішин, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців.
Дякую кожному з вас, шановні нетішинці, за всі добрі справи, наміри та починання, спрямовані на розвиток та благоустрій  міста, покращення добробуту його жителів. Нехай нас завжди об’єднує любов і небайдужість до Нетішина, адже спільними зусиллями кожного дня, кожного року ми маємо творити місто заради майбутнього наших дітей та внуків.
Від щирого серця вітаю всіх зі святом! Від усієї душі зичу місту динамічного розвитку і процвітання. Усім мешканцям бажаю міцного здоров’я, любові, достатку, сімейного тепла, щасливої долі й Божого благословення!
Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваються всі заповітні мрії та сподівання. Хай наше місто завжди розвивається, а серед його жителів панують спільна злагода, взаємоповага та щира довіра. Хай квітне наш рідний Нетішин!
З повагою міський голова Олександр Супрунюк