Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ДЕНЬ МОЛОДІ В НЕТІШИНІ: СПОРТИВНО, АКТИВНО ТА МУЗИЧНО

29 чер 2021

Урочистості, святковий концерт під відкритим небом, фестиваль за участі рок-гуртів, спортивні заходи – так у Нетішині відзначили День молоді, який щорічно святкується в останню неділю червня. 
27 червня свято молоді розпочалося з велоквесту «Крути відпочинок у русі», який організувала Організація молоді ППО ХАЕС за підтримки партнерів і спонсорів. Цікава квест-гра на велосипедах згуртувала молодих людей нашої громади. 12 команд активно та спортивно провели прогулянку на свіжому повітрі. Вирішуючи логічні завдання, хлопці та дівчата отримали неабиякий адреналін і нові враження. А на додачу – приємні подарунки та сюрпризи від організаторів. 
Протягом дня проходили й інші спортивні заходи в громаді – турнір з пляжного волейболу серед чоловіків, чемпіонат міста з гирьового спорту, турнір з настільного тенісу, відкритий чемпіонат міста з пляжного волейболу серед юнаків та дівчат, турнір з шахів та шашок, матчева зустріч з міні-футболу.
Увечері на міській сцені в парку культури і відпочинку секретар міської ради Іван Романюк спільно з начальником відділу молодіі спорту виконкому міської ради Любов’ю Рябчук відзначили активну молодь, що успішно реалізує у Нетішинській громаді державну молодіжну політику премією «За вагомі досягнення молоді у різних сферах суспільного життя» та Подякою Нетішинського міського голови. Відтак, «За наукові досягнення» премію у сумі 1000 гривень отримали учні Нетішинського НВК Вадим Поліщук та Валерія Максимчук, «За спортивні досягнення» нагородили Івана Синявського, у номінації «За творчі досягнення» премію отримали Народний ансамбль бального танцю «Шарм» і Народний театр пісні «Криниченька» Будинку дитячої творчості, Зразкова хореографічна студія «Серпантин» і Зразковий фольклорний ансамбль «Роксолана» Палацу культури, дитячий оперний театр «Щедрик» Нетішинської школи мистецтв, «За виробничі досягнення» нагородили головного спеціаліста управління освіти виконкому міської ради Юлію Рябоволик. 
Подяки Нетішинського міського голови та подарунки цього дня отримали: Народний художній колектив «Вернісаж» Будинку дитячої творчості, Народний вокальний ансамбль «Зорепад», Народний молодіжний театр-студія «Маски» і студія східного танцю «Лантана» Палацу культури, концертмейстер школи мистецтв Катерина Василюк, вихованець Клубу «Юний технік» Назар Мовчанюк, члени ради Організації молоді ППО ХАЕС Юлія Апшай, Оксана Рабченюк, Ігор Мукосій, громадський активіст Володимир Махмет, робітник з комплексного обслуговування й ремонту будинків, електромонтер Палацу культури Олексій Грабарчук, учениці ЗОШ №1 Анна Козюра та Віталіна Войтюк, учениці ЗОШ №2 Ольга Кирилюк і Вікторія Яковенко, учениці Нетішинського НВК Юлія Козак та Олександра Хвостова, учні ЗОШ №4 Софія Янович і Антон Самойлов, учениця Старокривинського НВК Наталія Гуменюк. 
Директор Палацу культури Світлана Кириленко і начальник відділу молоді і спорту виконкому міської ради Любов Рябчук відзначили переможців онлайн фотоконкурсу «Здорова молодь – здорова нація» Юлію Власюк, Діану Кадирову та Юлію Мильникову.
Після урочистостей гостей свята чекав яскравий концерт за участі творчих колективів та окремих виконавців Нетішинської громади, Регіональний фестиваль-конкурс вокально-інструментальних колективів «Живий звук» та святкова молодіжна дискотека.
Молодість – це  безцінний дар. Його треба приймати з вдячністю та використовувати всі переваги цієї прекрасної пори життя. Тож, бажаємо молоді Нетішинської громади бути успішними, активними, наполегливо будувати далекоглядні плани та реалізовувати їх!  Наснаги!
Відділ з організаційних питань