Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ ЗА ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ

09 кві 2021

З 9 по 30 квітня, відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України та розпорядження міського голови Олександра Супрунюка, на території Нетішинської міської територіальної громади силами комунальних підприємств із дотриманням карантинних заходів проходитиме щорічна всеукраїнська акція «За чисте довкілля». Традиційний масовий День благоустрою в громаді не запланований.

Будуть проведені заходи, спрямовані на покращення естетичного та санітарного стану територій, об’єктів масового перебування та відпочинку населення, ліквідації стихійних засмічень, очищення водних об’єктів, придорожніх смуг, лісових масивів, озеленення територій та створення нових насаджень.

Виконавчий комітет Нетішинської міської ради звертається до мешканців садибної забудови міста, сіл Старий Кривин та Новий Кривин з проханням долучись до всеукраїнської акції та облагородити територію навколо власних помешкань. Водночас звертаємо увагу на те, що здійснення заходів повинно відбуватися з дотриманням карантинних вимог та обмежень.

Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради