Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Визначено алгоритм спільних дій задля безпеки людей 

01 лют 2021

Сьогодні, 1 лютого, під головуванням першого заступника міського голови Олени Хоменко відбулося перше засідання робочої групи із забезпечення і контролю за протипожежним захистом на об’єктах постійного та тимчасового проживання людей, об’єктів соціального захисту, охорони здоров’я, навчальних закладів Нетішинської міської територіальної громади.
Участь в засіданні взяли заступники очільника міста Оксана Латишева та Василь Мисько, керівники управлінь і відділів виконавчого комітету міської ради, представники відділу поліцейської діяльності №1 Шепетівського районного управління поліції та 3-го Державного пожежно-рятувального загону міста Нетішин. 
Присутні обговорили питання організації роботи з виявлення фактів надання послуг з проживання людей похилого віку, осіб з інвалідністю з порушенням вимог законодавства в готелях, хостелах, молитовних будинках, які знаходяться на території громади та забезпечення пожежної безпеки у закладах такого типу. 
Зокрема, у рамках чинного законодавства фахівці проведуть моніторингові обстеження готелів, хостелів, будинків для людей похилого віку та осіб з інвалідністю з вжиттям відповідних заходів реагування в разі наявності порушень, що створюють загрозу життю та здоров’ю людей.
За результатами наради опрацьовано стратегію спільних дій із запобігання пожежам та надзвичайним ситуаціям на об’єктах з постійним або тимчасовим проживанням людей, громадян похилого віку, осіб з інвалідністю.
Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради