Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ВЕСЕЛІ РОЗВАГИ, ЩИРІ ПОСМІШКИ ТА ПОДАРУНКИ: СВЯТО ДИТИНСТВА У НЕТІШИНІ ВДАЛОСЯ

02 чер 2021

Щороку з нагоди Міжнародного дня захисту дітей служба у справах дітей виконавчого комітету міської ради спільно з друзями та партнерами влаштовують гарне свято для наймолодших нетішинців. Не став виключенням й 2021-й рік.
Сьогодні, 1 червня, із самого ранку площа перед Палацом культури засяяла дитячими усмішками п’ятикласників чотирьох загальноосвітніх закладів нашого міста. Малеча взяла участь у спортивних змаганнях, які підготували для них відділ молоді і спорту разом з вчителями фізичної культури. Відтак, переможцями естафет стала ЗОШ №4, друге місце виборола ЗОШ №2, третє – ЗОШ №1, четверте місце дісталося учням НВК.
В рамках святкового дійства відбулося чимало цікавих заходів. Біля Палацу культури чарівні мелодії лунали у виконанні духового муніципального оркестру. У міському парку культури та відпочинку зранку пройшла святкова концертна програма «Здрастуй, літо» за участі солістів та творчих колективів міста. Під час свята начальник служби у справах дітей Антоніна Карназей відзначила подарунками переможців та учасників онлайн-конкурсу «Країна дитячих мрій», тоді як директор КЗ «Палац культури міста Нетішина» Світлана Кириленко вручила грамоти та подарунки переможцям фотоконкурсу «Моє веселе літо». 
Особливою популярністю серед малечі користувалися виставки автомобілів, зброї, спеціального спорядження та пожежно-рятувальної техніки в парковій зоні, які підготували правоохоронці та рятувальники громади. Приємним сюрпризом стало смачне морозиво. Його роздавали дітлахам працівники відділу поліцейської діяльності №1 Шепетівського районного управління поліції. Спортивні локації для любителів велотуризму організували працівники Центру туризму і краєзнавства учнівської молоді, спортивно та енергійно провести час усі бажаючі могли під час розважальної руханки з Вікторією Звонцевою. Дитячу дискотеку з бульбашками та казковими героями організували креативні працівники Палацу культури. 
Увечері в міському парку культури і  відпочинку усіх чекав яскравий звітний концерт творчих колективів Будинку дитячої творчості під гаслом «Мріяти так важливо». На  міській сцені вирувало справжнє жанрове розмаїття – від наймолодшого до найстаршого учня позашкільного закладу показали усі свої вміння, таланти та напрацювання. Випускникам закладу вручили сертифікати про завершення навчання в БДТ. Музика, танці, квіти, подарунки, щирі посмішки, приємні спогади і тривалі аплодисменти – усе це було під час творчого звіту вихованців Будинку дитячої творчості. Діти – наше щастя! Нехай кожен їх день буде сповнений добром та новими здобутками!
Відділ з організаційних питань