Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО ДІЙШЛО І ДО НЕТІШИНА

19 сер 2021

У рамках президентської програми «Велике будівництво» від учорашнього дня (з 18 серпня) розпочався ремонт відрізку автомобільної дороги державного значення N-25 Городище-Рівне-Старокостянтинів на території Нетішинської міської територіальної громади: від стели «Нетішин» на межі з Рівненською областю (вул. Солов’євська) до стели «Нетішин» зі сторони Славути і далі 2,5 км у напрямку Нетішина до автодороги №1. Роботи здійснює рівненська філія канівського ТОВ «Енергетично-дорожнє будівництво».

Проєктом цього будівництва поцікавились Олександр Супрунюк, міський голова та Віктор Кондрацький, директор КП «Благоустрій», адже мешканці садибної забудови Нетішина постійно відчувають певні незручності через поганий стан дороги та відсутність тротуарів і довго чекали на ремонт.

За попередньою інформацією, роботи триватимуть не менше 2 місяців. Проєктом передбачено прокладання дорожнього покриття (за технологією має бути основа -15 см бетону та 2 шари асфальтобетону 10см і 5 см), облаштування тротуарів, заїдів до обійсть, що «виходять» на дорогу та заїздів на другорядні дороги.

Загалом, за повідомленням Хмельницької ОДА, для області в рамках програми Президента «Велике будівництво» передбачена субвенція в сумі 697,1 млн. грн, за яку планується відремонтувати 53 об’єкти: дороги місцевого значення – 34 об’єкти та 19 доріг і вулиць комунальної форми власності.

Відділ з організаційних питань