Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

БЛАГОУСТРІЙ  У НЕТІШИНІ ВИСАДЖЕНО НОВІ КЛУМБИ ТРОЯНД

07 жов 2021

Цими днями працівники дільниці по озелененню та прибиранню територій КП «Благоустрій»  активно переймаються осінньою посадкою дерев та багаторічних квітів на території Нетішина, кошти на закупівлю яких виділені з місцевого бюджету.

За інформацією начальника дільниці Любов Вадець, по просп. Незалежності висаджено 2 клумби різнокольорових троянд, загалом 1 тис. штук:  580 шт. - поблизу буд. №3 та 420 шт. - поблизу 5-го та 6-го гуртожитків.

Також по просп. Курчатова вже висаджено 1112 шт. спиреї вангутти. Шаровидні клени прикрашатимуть не тільки просп. Курчатова, а й вулиці Будівельників та Шевченка.   

 Найближчим часом будуть висаджені 30 туй смарагд поблизу міського парку культури та відпочинку і  на території міста, павловнії (швидкоростуче дерево), шаровидні акації - по місту.

Щиро вдячні комунальники Олені Хоменко, першому заступнику міського голови: вона надала велику кількість кущів хости для посадки її на клумбах Нетішина.

 Працівники КП «Благоустрій» вірять, що нетішинці з повагою поставляться до їхньої праці і не псуватимуть красу, не вириватимуть посаджені кущі троянд і не ламатимуть молодих саджанців. Велику надію вони покладають на нову сучасну систему відеоспостереження, яка нещодавно запрацювала в місті. Саме вона повинна зупинити намір тих, хто забажає присвоїти собі чуже.

 Відділ з організаційних питань