Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

БЛАГОУСТРІЙ ЗАВЕРШЕНО ПОТОЧНИЙ РЕМОНТ ВІДРІЗКУ ДОРОГИ ПО ВУЛ. БУДІВЕЛЬНИКІВ  

01 лис 2021

 

На вул. Будівельників завершені роботи з поточного ремонту дорожнього покриття (асфальтування). Замовником робіт на площі 1550 кв. м є КП «Благострій», а на площі майже 600 кв.м. - ВП ХАЕС (територія, на якій було пошкоджено дорожнє покриття внаслідок заміни трубопроводу). Підрядною організацією обох замовників виступило шепетівське ПП «МВМ-13».

 Внаслідок проведених електронних торгів, КП «Благоустрій» уклав договір з підрядною організацією на суму 645 350, 26 грн, якою, окрім асфальтування, замінено 254 бордюри.

З урахуванням депутатського запиту Ольги Бобіної (Батьківщина), який був підтриманий рішенням 7 сесії Нетішинської міської ради від 12 березня 2021 року,  нанесена розмітка 2-х пішохідних переходів  і облаштовано додаткові дорожні знаки. Попередньо була виготовлена схема організації дорожнього руху по вул. Будівельників та погоджена в Головному управлінні Національної поліції в Хмельницькій області.

Депутатський запит Ольги Бобіної – результат звернень директора  зош №2 Миколи Яцюка та батьків учнів, які навчаються в зош №2. Вони просили посприяти встановленню дорожнього знаку та розмітки «Пішохідний перехід» «на дорозі між будинками по вул. Будівельників, №2, №4 та вул. Будівельників, №1, №7, з метою забезпечення безпечного руху учнів по дорозі до Нетішинської зош №2».

Відділ з організаційних питань