Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

БАГАТОДІТНА НЕТІШИНКА ВАЛЕНТИНА ГАЛЄНТ ОТРИМАЛА ВІДЗНАКУ «МАТИ-ГЕРОЇНЯ»

26 сер 2021

Сьогодні, 26 серпня, під час чергової 12-ї сесії Нетішинської міської ради VIII скликання, міський голова Олександр Супрунюк вручив відзнаку «Мати-героїня» нетішинці Валентині Галєнт, матері шістьох дітей. Почесне звання України присвоєне за материнську самовідданість, народження та зразкове виховання дітей, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, відповідно до Положення про почесні звання України та Указу Президента України від 7 травня 2021 року №188/2021.
У жовтні 2010 року сім’я отримала статус багатодітної після народження третьої дитини. Пані Валентина разом з чоловіком Миколою виховують четверо малолітніх дітей – 11-ти річного Євгенія, 9-ти річних двійнят Івана і Наталію, 4-х річну Анастасію. 23-річний Юрій та 18-річний Владислав – найстарші  сини в родині.
Мати приділяє належну увагу вихованню, навчанню та розвитку творчих здібностей малечі. Вони відвідують спортивні секції, хореографічні ансамблі та вокальні гуртки. Батьками створені належні умови для навчання, виховання, культурного розвитку та активного дозвілля дітей. Вітаємо! Здоров’я, любові та благополуччя вам і вашим дітям!
Відділ з організаційних питань