Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

АДМІНКОМІСІЯ ПРОДОВЖУЄ АКТИВНУ РОБОТУ

13 сер 2021

Порушення правил тримання собак і котів, куріння тютюнових виробів у заборонених місцях, гучні співи у дворі серед ночі – це далеко не повний перелік адміністративних правопорушень, через які нетішинці отримують штрафи. Членам адмінкомісії при виконавчому комітеті міської ради, яка розглядає складені на мешканців протоколи та притягує їх до відповідальності, не легко працюється.
Сьогодні, 13 серпня, під головуванням заступника міського голови Оксани Латишевої відбулося чергове засідання адміністративної комісії. У ході роботи було розглянуто 6 справ за ознаками передбаченими статями кодексу України про адміністративні правопорушення: за ст. 152 «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів», за ч.1 ст. 154 «Порушення правил тримання собак і котів», за ст. 180 «Доведення неповнолітнього до стану сп’яніння».
За результатами розгляду справ були прийняті відповідні рішення. Зокрема, 5 осіб притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу, 1 справу закрито в зв’язку із завершенням строків накладення адміністративного стягнення.
Відділ з організаційних питань