Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

АДМІНКОМІСІЯ: ЗА СВОЇ ВЧИНКИ ПОТРІБНО ВІДПОВІДАТИ

29 лис 2021

 У п’ятницю, 26 листопада, під головуванням заступника міського голови Оксани Латишевої відбулося чергове засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Нетішинської міської ради.  На розгляд порядку денного було винесено 6 справ (стосовно 6 осіб складено протоколи про адміністративні правопорушення).

На підставі рішення адмінкомісії 170 штрафу (ч.1 ст. 154 КУпАП «Порушення правил тримання котів і собак») доведеться сплатити нетішинці, яка на своєму подвір’ї в Ганнополі щовихідних годує собак, чим порушує Правила благоустрою Ганнопільської сільської ради. Зі скаргами на неї до поліції звернулись сусіди, адже собаки у будні дні «господарюють» на інших подвір’ях, викрадаючи домашню птицю.

За порушення правил благоустрою на території Нетішина – випасання коней на зелених газонах, рішенням адмінкомісії накладено штраф в розмірі 1060 грн на мешканця садибної забудови міста (ст. 152 КУпАП «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою території населених пунктів»).

Працівниками поліції складено адміністративний протокол про продаж алкогольних напоїв після 23.00 у магазині на одній із АЗС міста (ч.2 ст. 156 «Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями»). Відповідно до рішення міської ради від 17 травня 2019 року  №56/3711 (56 сесія VII скликання) «Про обмеження щодо продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних та безалкогольних напоїв, вин столових на території Нетішинської МТГ»,  на території громади заборонено продаж спиртних напоїв з 23.00 до 7.00. На продавчиню магазину, яка здійснила продаж,   накладено штраф у сумі 6 800 грн.

Притягнуто до адмінвідповідальності у вигляді штрафу (в розмірі 136 грн) 19-річну нетішинку, яка в  міському парку культури та відпочинку розпивала пиво разом з дівчатами-підлітками (17-ти та 16-ти років) – ст.180 КУпАП «Доведення неповнолітнього до стану сп’яніння».

Незвичне місце для того, щоб позбутися власних речей вибрав мешканець нашого міста – перехрестя просп. Незалежності та вулиць Шевченка та Набережна, влаштувавши на роздоріжжі багаття об 11-й вечора. Отож, відповідно до ст. 152 КУпАП та рішення адмінкомісії, за порушення  правил благоустрою йому доведеться сплатити 340 грн. штрафу.

 Відділ з організаційних питань