Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

АДМІНКОМІСІЯ: ЗА ПРОДАЖ «ГАРАЖА» НЕПОВНОЛІТНЬОМУ- 13 ТИСЯЧ ШТРАФУ

24 гру 2021

Сьогодні, 24 грудня, відбулось чергове засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Міської ради. Головувала на ньому заступник міського голови Оксана Латишева, голови комісії.

Було розглянуто адміністративний протокол, складений офіцером громади стосовно мешканки с. Старий Кривин, яка самовільно  зрізала кілька дерев. Рішенням адмінкомісії за самоуправство (ст. 185 КУпАП) на неї накладено адмінстягнення у вигляді попередження.

За порушення правил торгівлі (ч.2 ст156 КУпАП), а саме – продаж слабоалкогольного напою неповнолітньому, продавцеві магазину «Візит» доведеться сплатити штраф у розмірі 13 тис. 400 грн. Правопорушення зафіксувала нагрудна відеокамера  інспектора сектору ювенальної превенції відділу превенції Шепетівського районного управління поліції, нею ж був і складений відповідний протокол.

Розгляд третьої справи рішенням адмінкомісії перенесено на січень, оскільки особа, яка вчинила адмінправопорушення (ст. 183 КУпАП – завідомо неправдивий виклик спеціальних служб), не з’явилась на засідання. В телефонній розмові під час засідання комісії з головою комісії Оксаною Латишевою, вона назвала причину своєї неявки і виявила бажання бути присутній на засіданні адмінкомісії під час розгляду протоколу про її адміністративне порушення.

Відділ з організаційних питань