Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

«Мріяти так важливо»: Будинок дитячої творчості святкує 35-річний ювілей 

01 бер 2021

2021 рік – особливий для Будинку дитячої творчості. Цьогоріч найбільший позашкільний заклад нашої громади святкує славний ювілей – 35 років із дня заснування. Саме тут відчайдушно творять юні майстри, танцюристи і співаки, музиканти та театрали. Щоб перелічити усі досягнення творчих колективів та студій, вихованців гуртків не вистачить усіх сторінок. Про творчий осередок знають як в Україні, так і на міжнародній арені.
«Мріяти так важливо» – під таким гаслом в надзвичайно камерній атмосфері, без гучного залу вихованців і випускників, батьків, давніх друзів, поціновувачів прекрасного, 26 лютого, пройшло святкування 35-річного ювілею Будинку дитячої творчості, який очолює досвідчений керівник Оксана Борковська. Ювілейний день народження об’єднав викладачів закладу, представників міської влади і поважних гостей з Хмельницького. Свято розпочалось з презентації креативного відеоролика – викладачі закладу підготували яскравий танець спільно з вихованцями. З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Олександр Супрунюк, побажавши колективу закладу-імениннику міцного здоров’я, наснаги, нових звершень на професійній ниві, процвітання та вручив подарунок. За багаторічну сумлінну працю, професійну майстерність та з нагоди відзначення 35-річного ювілею Будинку дитячої творчості Почесними грамотами виконавчого комітету міської ради та цінними подарунками були нагородженні працівники закладу. Зокрема, керівник Народного художнього колективу «Ансамбль бального танцю «Шарм» Лариса Грищук, керівник Народного художнього колективу «Вокальний ансамбль та студія естрадної пісні «Вернісаж» Ольга Дьячина, керівник Народного художнього колективу «Театр пісні «Криниченька» Валентина Темна,  прибиральники службових приміщень Віра Троцюк і Жанна Холод.
Від імені начальника управління освіти виконавчого комітету міської ради Ольги Бобіної до привітань приєдналися спеціалісти Марія Власюк і Юлія Рябоволик, які нагородили колектив БДТ Почесними грамотами від управління. Продовжилось свято відео привітанням від батьків вихованців Будинку дитячої творчості, які щиро дякували професійним викладачам за їх безмежну любов до дітей та постійну роботу задля вдосконалення здібностей вихованців. 
Щирі слова привітань лунали у цей день від директора Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Григорія Гончарука, який подякував потужному колективу позашкільного закладу за професіоналізм, неймовірну жагу до вдосконалення та високі результати роботи, які прославляють Хмельниччину на теренах України та за кордоном.
Особливі слова подяки колективу за великий талант і покликання зрощувати юних талантів висловила директор закладу Оксана Борковська. Чудові номери для гостей свята подарували творчі колективи Будинку дитячої творчості. По завершенню заходу присутні відвідали виставку творчих робіт вихованців та викладачів БДТ та інших позашкільних закладів громади.
Багато талановитих дітей виховав Будинок дитячої творчості, і сьогодні професійні педагоги позашкільного навчального закладу продовжують виховувати надзвичайно яскраві особистості. Тож нехай заклад переживе ще не одну святкову дату, а ті гарні справи, які уже зроблено за ці роки, будуть дороговказом для наступних поколінь.
Відділ з організаційних питань апарату 
виконавчого комітету Нетішинської міської ради