Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

COVID-19 МІСЬКОЮ КОМІСІЄЮ ТЕБ І НС ДОЗВОЛЕНО ПАСАЖИРСЬКІ ПЕРЕВЕЗЕННЯ, АЛЕ ЗА ПЕВНИХ УМОВ

16 кві 2021

Сьогодні, 16 квітня, під головуванням першого заступника міського голови Олени Хоменко відбулось позачергове засідання Нетішинської комісії з питань ТЕБ і НС. Розглядалось питання про заходи із запобігання поширенню на території Нетішинської міської територіальної громади гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Рішенням комісії дозволено з 19 квітня здійснення регулярних та нерегулярних перевезень пасажирів автомобільним транспортом, зокрема, пасажирів на міських автобусних маршрутах у режимі маршрутного таксі, у міському, приміському транспорті, але за умови перебування у транспортному засобі пасажирів у кількості місць для сидіння, що передбачена технічною характеристикою транспортного засобу, визначеною в реєстраційних документах на такий транспортний засіб.

КП «Благоусторій» з 19 квітня відновлює пасажирські перевезення за маршрутами: «Автовокзал-вул. Солов’євська», «Нетішин-Старий Кривин » (залізничний вокзал), згідно з графіком та дотриманням карантинних заходів.

Нагадуємо: Нетішинська міська територіальна громада разом зі всією Хмельницькою областю і надалі перебуває в «червоній» карантинній зоні, то ж не забуваймо про дотримання протиепідемічних вимог.

Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради