Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

9 РОКІВ МЕРЕЖІ ЦНАП: ЛУНАЛИ ВІТАННЯ З НАГОДИ СВЯТА

06 вер 2021

6 вересня 2012 року Верховна Рада України ухвалила Закон України «Про адміністративні послуги», яким започатковано принцип відкритості та прозорості, організації доступності та зручності надання адміністративних послуг для суб'єктів звернень. На виконання Закону було розпочато створення мережі центрів надання адміністративних послуг в містах та селищах. 12 грудня 2013 року ЦНАП було урочисто відкрито й у Нетішині.
Просторий та затишний зал, інформаційні стенди, комфортні дивани для очікування, усміхнені працівники, які завжди готові надати кваліфіковану допомогу та проконсультувати – так сьогодні виглядає відділ адміністративних послуг виконавчого комітету Нетішинської міської ради, який знаходиться по проспекту Курчатова, 1/1. Головна мета його роботи – спрощення процедури отримання адміністративних послуг та поліпшення якості їх надання. 
Сотні мешканців нашої громади щодня отримують якісні адміністративні послуги, а їх більше 200. Працівники постійно удосконалюють свої знання та підвищують кваліфікацію, відвідують різноманітні всеукраїнські тренінги, семінари та курси, обмінюються досвідом з колегами з інших регіонів. 
Сьогодні, 6 вересня, до винуватців свята завітала заступник міського голови Оксана Латишева та керуючий справами виконавчого комітету міської ради Любов Оцабрика. Вони подякували співробітникам ЦНАПу за якісний та оперативний сервіс, плідну працю та готовність до змін, а також побажали їм міцного здоров’я, терпіння та бажання йти лише вперед. З нагоди 9-ї річниці створення мережі ЦНАП – Подякою та подарунком виконавчого комітету міської ради був відзначений колектив відділу, Почесні грамоти отримали  начальник відділу адміністративних послуг виконавчого комітету міської ради Галина Кушта і адміністратори Оксана Семенюк та Оксана Шелест! Вітаємо!  
Ознайомитися із переліком адміністративних послуг, актуальними новинами та оголошеннями ви можете на офіційному сайті Нетішинської міської ради в рубриці «ЦНАП» https://www.netishynrada.gov.ua/cnap/.
Відділ з організаційних питань