Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

76-та річниця перемоги: У НЕТІШИНІ вшанували пам’ять героїв-визволителів

11 тра 2021

Пам’ять про Другу світову війну живе у чорно-білих фронтових фотографіях, у воєнних фільмах і піснях, у розповідях наших дідів і прадідів. В останні роки у День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, ми не веселощами і гулянням вшановуємо пам’ять загиблих воїнів, а згадуємо їх у молитві, схиляючи голови над братськими могилами. Разом з тим, ми дякуємо ветеранам – нашим героям, яких, через невблаганність часу, з кожним роком стає усе менше.
9 травня представники міської влади, керівництво Хмельницької АЕС разом із поважними ветеранами вшанували пам’ять тих, хто ціною власного життя виборювали мирне небо над головою в роки Другої світової війни.  
Міський голова Олександр Супрунюк, секретар міської ради Іван Романюк, керуючий справами виконавчого комітету міської ради Любов Оцабрика, староста сіл Старий Кривин і Новий Кривин Світлана Ясенчук, радник генерального директора Хмельницької АЕС Сергій Количев, голова організації молоді ППО ХАЕС Григорій Панасюк, представники управління соціального захисту населення та культури поклали квіти до підніжжя пам’ятників і пам’ятних дошок загиблим воїнам у роки війни. Начальник управління соціального захисту населення виконкому міської ради  Валентина Склярук, заступник начальника Тетяна Янюк спільно з головою Нетішинської міської організації ветеранів Миколою Хомичем поклали квіти до могил воїнів, які загинули в боях та жертв Другої світової війни. Цього ж дня в міському парку муніципальний духовий оркестр дарував усім бажаючим патріотичні мелодії під відкритим небом.
На жаль, з кожним роком серед нас усе менше живих свідків тих страшних лихоліть війни, проте подвиг героїв-визволителів рідного краю назавжди залишиться у нашій пам’яті. Здоров’я усім!
Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради