Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

57 НАЧИНОК ДЛЯ ВАРЕНИКІВ – РЕКОРД НЕТІШИНА ВСТАНОВЛЕНО

20 вер 2021

Сьогодні, 18 вересня, у День святкування Дня народження міста, започатковано проєкт «Книга рекордів Нетішина» - приготування вареників з 57-ма різноманітними незвичними начинками (категорія: кулінарія). Встановлений він Нетішинською міською партійною організацією політичної партії «Воля» спільно з ГО «38 сотня ім. Устима Голоднюка».

Серед різноманітних начинок для вареників є звичні, такі, як: з картоплею, з грибами і картоплею, лівером, тушкованою капустою,капустою і грибами, картоплею і соленим сиром, солодким сиром, вишнею, чорницею чи клюкою…, але й оригінальні – з печінкою і салом,гречкою і печінкою, соленими огірками, шпинатом і сулугулі, гострим гарбузом, кропивою з сиром «Фета», рибою, гарбузом і корицею, бананом і шоколадом... 

Зафіксовано рекорд Нетішина комісією, яка створена розпорядженням міського голови (очолює її заступник міського голови Василь Мисько), відповідно до Положення про встановлення рекордів Нетішина, затвердженого рішенням виконкому від 9 вересня 2021 року.

Під час урочистостей диплом за №1 Книги рекордів Нетішина міський голова Олександр Супрунюк вручив координатору Нетішинської МПОПП «Воля» Олені Хоменко та голові ГО «38 сотня ім. Устима Голоднюка» Наталії Обушній. 

 Відділ з організаційних питань