Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

23-м мешканцям громади надано матеріальну допомогу

26 лют 2021

Учора, 25 лютого, під головуванням секретаря міської ради Івана Романюка пройшло чергове засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради. Відбулося воно в сесійній залі із дотриманням необхідних протиепідемічних заходів. Порядок денний містив 19 питань, що стосувались різних сфер життєдіяльності громади.
Одним із перших присутні взяли до відома звіт про виконання фінансового плану КП НМР «Торговий центр» за 2020 рік, а роботу директора комунального підприємства Михайла Брожика визнали задовільною. Прийняті рішення про безоплатну передачу матеріальних цінностей з балансу фінансового управління на баланс виконавчого комітету міської ради, про безоплатну передачу з балансу виконкому міської ради на баланс КП НМР «Благоустрій» матеріальних цінностей, у господарське відання, про безоплатну передачу майна Нетішинської міської територіальної громади  з балансу КНП НМР «СМСЧ м. Нетішин» на баланс КП НМР «Комфорт», у господарське відання. 
Рішенням виконкому у 2021 році громадян окремих категорій звільнено від плати за надання соціальних послуг, які надаються у Нетішинському територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг). Прийнято рішення про плату за проведення занять у гуртках та студіях КЗ «Палац культури міста Нетішина», зокрема, від 1 лютого 2021 року встановлено  щомісячну плату батьків за проведення занять з дітьми віком до 14 років у гуртках та студіях КЗ «Палац культури міста Нетішина» у сумі 60 гривень. Від плати за навчання звільнено дітей із багатодітних сімей, дітей із малозабезпечених сімей, дітей з інвалідністю, дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей учасників бойових дій, дітей, яких взято на облік, як внутрішньо переміщених осіб. Присутні внесли зміни до попередніх рішень виконавчого комітету міської ради. Зокрема, до рішення виконкому від 15 липня 2009 року №280 «Про проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування», від 24 травня 2018 року №246/2018 «Про постійно діючу комісію із забезпечення реалізації прав та обов’язків співвласника багатоквартирного будинку у м. Нетішин», від 28 січня 2021 року №51/2021 «Про закріплення за КП НМР «ЖКО» на праві господарського відання, об’єктів нерухомого майна Нетішинської міської територіальної громади». Прийнято 8 рішень, які стосуються захисту прав дітей. Надана одноразова матеріальна допомога 23-м мешканцям Нетішинської міської територіальної громади. 
Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради