Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗАСІДАЛА АДМІНІСТРАТИВНА КОМІСІЯ

08 лип 2021

Куріння тютюнових виробів у заборонених місцях, порушення тиші серед ночі, порушення правил благоустрою – це далеко не повний перелік адміністративних правопорушень, через які мешканці Нетішинської громади отримують штрафи. Членам адмінкомісії при виконавчому комітеті міської ради, яка розглядає складені на мешканців протоколи та притягує їх до відповідальності, нудьгувати не доводиться.
Сьогодні, 8 липня, під головуванням начальника відділу правового забезпечення виконкому міської ради Людмили Юрчук відбулося чергове засідання адміністративної комісії. Запрошений на засідання старший дільничний офіцер поліції відділу поліцейської діяльності №1 Віталій Бабійчук. Порядок денний містив 10 справ. Зокрема, за ч.1 ст. 154 «Порушення правил тримання собак і котів», ч. 2 ст. 156 «Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння», за ст. 183 «Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб», за ст. 152 «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів». 
За результатами розгляду адміністративною комісією були прийняті відповідні рішення. Відтак, 4 особи притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу, 5 справ закрито у зв’язку із закінченням строків накладення адміністративного стягнення, 1 справу закрито у зв’язку з тим, що особа відносно якої складено протокол не є суб’єктом правопорушення, в розумінні ч. 2 ст. 156 КУпАП. 
Відділ з організаційних питань