Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЯ: ПРО ПРИЄМНІ НОВИНИ І СЕРЙОЗНУ ПРОБЛЕМУ

07 чер 2021

Сьогодні, 7 червня, відбулась чергова прес-конференція міського голови Олександра Супрунюка для місцевих ЗМІ. На ній йшлося про останні новини в Нетішинській територіальній громаді та про плани на завтрашній день.

Розпочалось спілкування з журналістами з приємних новин щодо стану захворюваності на коронавірус. За словами Олександра Супрунюка, ситуація стабілізувалась. Станом на 7 червня, в стаціонар поступив 1 хворий та 7 хворих перебуває на амбулаторному лікуванні.

Приємно відзначити, що в місті поновилось проведення масових заходів, в першу чергу, на свіжому повітрі. Міський голова має надію, що вони проводитимуться регулярно. Люди втомилися перебувати на карантині. Є потреба в спілкуванні та розвагах. Заплановано декілька масових заходів на нинішній рік. Попереду святкування Дня Незалежності, День міста, міжнародний фестиваль «Вернісаж. Енергофест» та ін..

Серед міських проблем першою серйозною проблемою міський голова назвав будівництво пішохідного мосту через р. Горинь поблизу стадіону. Він повинен був введений в експлуатацію до кінця 2020 року, нині вже середина 2021-го.

«Під час спорудження основної частини мосту ( несучої конструкції) відбулось її «просідання». Воно незначне, але враховуючи те, що міст повинен простояти мінімум 30 років,то, зрозуміло, що просто так не можна на це закривати очі. І зараз підрядна організація звинувачує в цьому проектанта, а проектант, в свою чергу, підрядну організацію. Будівельні роботи призупинені. Шляхом перемовин не вдалося досягнути позитивного результату щодо відновлення робіт», - зауважив Олександр Супрунюк. Також він розповів, що управлінням капітального будівництва були надіслані претензії на адресу проектанта та підрядної організації. За ініціативи підрядника буде проведено незалежне експертне дослідження, в ході якого з’ясується, хто допустив помилку: проектант при розрахунках чи підрядна організація при монтажу металоконструкцій.

 

Відділ з організаційних питань