Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ  З 1 СІЧНЯ ДІЯТИМУТЬ НОВІ ТАРИФИ НА ВОДОПОСТАЧАННЯ ТА ВОДОВІДВЕДЕННЯ

24 вер 2021

 

У четвер, 23 вересня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету. На порядок денний було винесено 22 питання, що стосувались різних сфер життєдіяльності Нетішинської міської територіальної громади.

 Рішенням виконкому схвалено проєкт внесення змін до бюджету  Нетішинської МТГ, він буде винесений на розгляд міської ради. Також затверджено план роботи виконавчого комітету Нетішинської міської ради на IV квартал 2021 року.

 З 1 січня 2021 року в Нетішині діятимуть нові тарифи:19, 68 за 1 куб. м (з ПДВ) - централізоване водопостачання та 22, 25 грн. за 1 куб. м – централізоване водовідведення, відповідне рішення було прийнято на засіданні виконкому.  

 Взято до відома хід виконання заходів з підготовки житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери Нетішинської МТГ до роботи в осінньо-зимовий період 2021/2022 року. Також прийнято рішення про початок опалювального сезону в Старому Кривині по вул. Привокзальна, 9, 11, 13, 15а з 15 жовтня 2021 року за умови, якщо протягом 3-х діб середньодобова  температура зовнішнього повітря становитиме 8ºС та нижче. Про прийняте рішення буде проінформований ВП « Київське територіальне управління філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації  будівель і споруд» АТ «Українська залізниця», як ліцензіата з виробництва та постачання теплової енергії та водопостачання вищеназваних будинків.  

 Закріплено за КП «Комфорт» територію північного узбережжя водойми «Озеро для купання» на вул. Варшавська (1,6 га). Декілька рішень виконкому стосувались видалення зелених насаджень, відповідно до актів обстежень: на території ВП ХАЕС вздовж кар’єру «Чиста вода» та в районі оглядового майданчика; на території ЗПО «Центр туризму і краєзнавства учнівської молоді; на прибудинкових територіях; на території Старокривинського будинку-інтернату для громадян похилого віку та осіб з інвалідністю; в Старому Кривині на вул. Б. Хмельницького. Прийнято рішення про ліквідацію несанкціонованого сміттєзвалища в районі ОК СГТ «Малина» - роботи виконуватиме КП «Благоустрій».

Серед прийнятих рішень декілька стосувались захисту прав дітей: надання малолітнім статусу дитини, позбавленого батьківського піклування; надання дозволу на укладання договору дарування частини приватної квартири, право користування якою мають діти.

Для 21 мешканця територіальної громади надано одноразову допомогу на лікування. Розмір її становить від 2 до 5 тис. грн.

 Відділ з організаційних питань