Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Є залишкові кошти – будуть додаткові роботи

17 січ 2020

У п’ятницю, 17 січня, відбулась відео нарада за участі першого заступника міського голови Івана Романюка, начальника управління капітального будівництва виконкому Ярослава Петрука, консультантів від НЕФКО проєкту  реконструкції вуличного освітлення в нашому місті (м. Київ) та представників підрядної організації ТОВ «Дорстрой Монтаж Київ». Слід нагадати, що саме НЕФКО (Північна Екологічна Фінансової Корпорації) фінансує проєкт реконструкції вуличного освітлення в Нетішині.

У ході наради обговорювався стан виконання робіт, залишок коштів і їх використання у рамках проєкту, графік виконання робіт на 2020 рік, стан оплати за виконані роботи, умови для отримання третього траншу фінансування проєкту. Як зазначив представник підрядної організації, роботи по реалізації проєкту йдуть за графіком і наближаються до завершення. Нині залишилось замінити декілька LED ламп,триває процес встановлення опор, під які вже закладені фундаменти та комплектації системи керування вуличним освітленням. Нині підрядною організацією вже підписано актів про виконані роботи на суму 7 млн. 867 тис. грн., найближчим часом будуть підготовлені акти ще на 1, 5 млн. грн.

За інформацією консультантів проєкту, залишок коштів у рамках проєкту становить 450 тис. грн. Отже, є можливість виконати додатковий об’єм будівельно-монтажних робіт на цю суму(встановити додаткові опори, замінити аварійні та ін.). «Нетішин надасть підряднику всю необхідну інформацію щодо обсягів робіт до опівдня понеділка, 20 січня», - зазначив Іван Романюк. А підряднику потрібно буде обрахувати їхню вартістю і визначитись з термінами виконання.

Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету Нетішинської міської ради