Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЧЕРГОВИЙ СПІЛЬНИЙ РЕЙД

28 сер 2020

З метою запобігання дитячій бездоглядності службою у справах дітей виконавчого комітету міської ради спільно з фахівцем із соціальної роботи територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) та поліцейським офіцером громади 27 серпня був проведений черговий спільно-цільовий рейд.

Під час проведення рейду обстежено умови проживання 7 сімей Старого Кривина, де виховується 13 дітей, які потребують соціальної підтримки (з  них 4 дитини перебувають на обліку служби у справах дітей як такі, які перебувають у складних життєвих обставинах). З батьками проведено бесіди щодо належного виконання батьківських обов’язків, ведення здорового способу життя, створення належних умов для проживання та розвитку дітей. Батьків попереджено про відповідальність, передбачену чинним законодавством, за неналежне виконання їхніх обов’язків.

За результатами перевірки складені відповідні акти. Дітям шкільного віку, в рамках акції «Готуємо дітей до школи», вручені набори шкільного приладдя.

Служба у справах дітей виконавчого комітету Нетішинської міської ради