Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Функції ДАБК передано відділу містобудування, архітектури та благоустрою

30 чер 2020

У понеділок, 30 червня в режимі онлайн відбулась 77 (позачергова) сесія міської ради VII скликання. На порядок денний було винесено 4 питання. 
У зв’язку з ліквідацією відділу державної архітектурно-будівельної інспекції виконкому (процес відбувся відповідно до чинного законодавства), було прийнято рішення про передачу функцій державного архітектурно-будівельного контролю відділу містобудування, архітектури та благоустрою виконкому. Наступним рішенням міська рада затвердила структуру та загальну чисельність (кількість відділів, управлінь та інших структурних підрозділів) виконкому, ввівши, таким чином, посаду спеціаліста 1 категорії відділу містобудування, архітектури та благоустрою, який перейматиметься виконанням завдань у сфері здійснення державного архітектурно-будівельного контролю, виконанням дозвільних та реєстраційних функцій у сфері містобудівної діяльності. Затверджено також нову редакцію Положення про відділ містобудування, архітектури та благоустрою, якому додані повноваження у сфері здійснення державного архітектурно-будівельного контролю, виконання дозвільних та реєстраційних функцій у сфері містобудівної діяльності. 
Рішенням міської ради внесено зміни до рішення 76 сесії міської ради «Про призначення на посаду директора Нетішинського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів та ліцей». Зміни пов’язані з перенесенням дати запланованого припинення трудового договору директором закладу в зв’язку з його тимчасовою непрацездатністю. 
 Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради