Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

У СТАРОМУ КРИВИНІ РЕМОНТУЮТЬ ДОРОГИ

10 кві 2020

Працівники КП НМР «Благоустрій» власними силами здійснюють поточні ремонти доріг у Старому Кривині – бетонують відрізок дороги (474 кв. м) по вул. Л. Українки. Вартість робіт, згідно з локальним кошторисом, становить327 тис. грн.

Комунальники зняли грунт, завезли щебінь з природного каменю, затрамбували та розпочали бетонування. Половину ділянки вже забетовано. Як повідомив директор підприємства Віктор Кондрацький, до кінця наступного тижня роботи на даному об’єкті мають бути завершені. Спеціальною технікою працівниками «Благоустрою» також ліквідовано «напливи» по дорогах на вулицях Богдана Хмельницького та Лесі Українки.

 Окрім цього, на завершальному етапі нині в Старому Кривині роботи з капітального ремонту прилеглої території біля колишньої будівлі Старокривинської сільської ради та частини вул. Перемоги. Площа мощення тротуарною плиткою становить 831,8 кв. м, озеленення – 28,2 кв. м Вартість робіт - 906 тис. грн. Розпочаті вони були підрядником (ФОП В.Главацький) в перші дні березня.

 Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради