Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

У СТАРОКРИВИНСЬКОМУ БУДИНКУ КУЛЬТУРИ ВСТАНОВЛЕНО ОПАЛЕННЯ

14 кві 2020

При затвердженні бюджету Нетішинської міської ОТГ на 2020 рік було передбачено 196 тис. грн. на поточний ремонт Старокривинського Будинку культури, а саме: встановлення опалення. Варто зазначити, що протягом тривалого часу у сільському Будинку культури воно було відсутнє.

За інформацією Івана Михасика, начальника управління культури виконкому, вивчено декілька пропозицій щодо монтажу опалення. Найбільш прийнятною стала пропозиція від хмельницької фірми. На початку березня її працівниками протягом тижня була змонтована система опалення в Будинку культури, що представляє собою побутові електричні нагрівачі в комплекті (кабелі живлення, терморегулятори, автоматичні вимикачіта ін.), які передбачають автоматичне встановлення та контроль температурного режиму в приміщенні.

 Система опалення встановлена в актовій залі, на сцені, в спортивному залі та роздягалках, кабінетах директора та художнього керівника, класі гурткової роботи та частково в бібліотеці. Як зауважив Іван Михасик, загалом вартість робіт з монтажу електричного опалення становила 163 тис. 095 грн.

Таким чином, було зекономлено бюджетних коштів на суму більше 30 тис. грн.

Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради