Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

У Нетішині стартував чемпіонат України зі спортивної радіопеленгації

25 вер 2020

Сьогодні, 25 вересня, у нашому місті урочисто відкрили чемпіонат України зі спортивної радіопеленгації серед юнаків. За звання кращих «мисливців на лис» змагатимуться більше півсотні спортсменів у трьох вікових категоріях (12, 14, 16 років) з Хмельницької, Вінницької, Київської, Львівської та Сумської областей. Головним суддею змагань є керівник гуртка «Спортивна радіопеленгація» Клубу «Юний технік» Людмила Панчук. Також до суддівської колегії входять начальник дистанції Микола Іваанчихін, судді на старті Світлана Сиваківська та Юлія Власюк, судді на фініші Інна Пастушок і Яна Петровська, секретар змагань – Марія Панчук, директор змагань є Микола Заремський.
У руках кожного щось на кшталт антен та обов’язково – карта місцевості. На пальці спеціальний чіп, за допомогою якого юнаки та дівчата фіксують своє місцезнаходження на спеціальних станціях та фініші. Ще один обов’язковий елемент спорядження – навушники, без яких сигнал не почути. 
На відкриття змагань завітав міський голова Олександр Супрунюк і начальник управління освіти виконавчого комітету міської ради Василь Мисько. Очільник міста привітав усіх учасників та їх керівників в місті енергетиків та побажав спортсменам гарних результатів та перемог. Чемпіонат зі спортивної радіопеленгації проходитиме у Нетішині протягом трьох днів. Успіхів та нових вершень!
Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради