Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

У Нетішині продовжують штрафувати за паркування авто в недозволених місцях

12 чер 2020

Учора, 11 червня, під головуванням заступника міського голови Оксани Латишевої відбулося чергове засідання адмінкомісії при виконавчому комітеті міської ради. Засідання пройшло у сесійній залі із дотриманням необхідних протиепідемічних заходів.
Членами комісії розглянули 11 справ про адміністративні правопорушення за ст. 150 «Порушення правил користування жилими будинками і жилими приміщеннями», за ст. 152 «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів», за ч.1 ст. 154 «Порушення правил тримання собак і котів», за ч.1 ст. 175-1 «Куріння тютюнових виробів у заборонених місцях», за ч.1 ст. 179 «Розливання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв на виробництві», за ст. 180 «Доведення неповнолітнього до стану сп’яніння».   
Більшість справ стосувалися водіїв, які залишили своє авто на газоні та у інших недозволених місцях. Автомобілісти розуміють, що паркування на газонах заборонене, але продовжують паркуватися на зелених зонах. 
За результатами розгляду адміністративною комісією були прийняті відповідні рішення. Зокрема, 9 осіб притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу, 2 справи закриті у зв’язку з відсутністю складу адміністративного порушення.
Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради