Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

У місті патрулюють мобільні бригади

07 кві 2020

В рамках проведення обмежувально-карантинних заходів введених із метою запобігання поширенню в Україні коронавірусу COVID-2019, для підтримки громадської безпеки та порядку, у Нетішині від 31 березня патрулюють мобільні бригади.

За результатами патрулювання, були виявлені місця об’їзду власниками транспортних засобів облаштованих блок-постів на території міста та в результаті – заблоковані проїзди, виявлено факт вільного доступу жителів міста на територію СФГ «Нове життя».

Також, під час патрулювання були виявленні факти перевантаження невстановленими особами господарських товарів через заблоковану частину автомобільної дороги.

За результатами перевірки дотримання підприємцями міста обмежень, встановлених на час загальнодержавного карантину, було виявлено факт порушення вищезазначених обмежень стосовно діяльності торгівельних закладів. Стосовно власника магазину канцелярських товарів було складено адміністративний протокол за статтею 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Вчергове закликаємо не виходьти з дому без потреби! Будьте здорові!

 

Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету Нетішинської міської ради