Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

"Торговий центр" працює для вас

25 бер 2020

Дезінфікуючі засоби, контроль за дотриманням дистанцій між покупцями та мінімум фізичних контактів із продуктами – так в умовах карантину працює торгова зала «Торгового центру». Керівник комунального підприємства Михайло Брожик розповів, що зала з продовольчими товарами працює в штатному режимі із посиленими заходами безпеки.

На прилавках магазину є усе необхідне: хлібобулочні вироби, м’ясні та молочні продукти, крупи, солодощі та багато іншого. Окрім того  ні черги, ні ажіотажу на касах немає, усі продавці мають засоби індивідуального захисту.

«Зараз у країні введено стан карантину, тому для нас найціннішим і найпріоритетнішим є безпека підприємців та споживачів. На вході в магазин є дезінфікуючі засоби, які дозволяють людям тримати руки в чистоті,  паперові серветки, які можна при потребі використовувати, забезпечена розмітка червоного кольору на підлозі для дотримання дистанції між відвідувачами», – поділився директор Михайло Брожик.

У зв’язку з карантинними заходами зріс попит на товари першої необхідності та соціальних продуктів. Продавці адаптувались під потреби клієнтів, збільшили зараз запас і посилили викладку. Стосовно всіх продуктів, які мають термічну обробку: вони запаковуються, щоб не було тілесного контакту у людини з товаром. Тобто, продукція, яка раніше була у відкритому доступі вже зараз розфасована.

Приміщення провітрюється, декілька раз на день проводиться вологе прибирання. Також на вході в магазин уповноважена особа слідкує за дотриманням безпечної дистанції в чергах. Підтримайте своїх! Підтримайте місцевий бізнес! Торговий центр працює для вас!

Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету Нетішинської міської ради