Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

СЬОГОДНІ В КРАЇНУ ЗНАНЬ ВИРУШИЛИ УЧНІ НЕТІШИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ОТГ

01 вер 2020

Сьогодні, 1 вересня, 4 280 учнів (серед них - 247 випускників, 231 першокласник) Нетішинської міської ОТГ розпочали новий навчальний рік.

Рік нових надій, нових очікувань, нових сподівань, нових відкриттів…

Попри протиепідемічні заходи, святковий настрій панував у всіх: учнів. вчителів, батьків… Приємно відзначити, що кожній із 5-ти шкіл у цей день була своя родзинка...

Як проінформувала Євгенія Мичківська, головний спеціаліст управління освіти, на період карантину, в зош №1, 2 та НВК навчання учнів відбуватиметься в дві зміни, а в зош №4 та Старокривинському НВК – в одну. До початку навчального року всі школи стовідсотково забезпечені дезінфікуючими засобами. Задля уникнення скупчення учнів – в коридорах всіх шкіл з’явились різнокольорові вказівники. Усі навчальні кабінети, де є умивальники, забезпечені паперовими рушниками та миючими засобами, а ті класи, де їх немає - дезінфікуючими засобами. Всіма необхідними антисептиками, паперовими рушниками та електросушарками для рук забезпечені і санітарні кімнати. Додатково антисептики в кожній школі встановлено і при входах.

Вистачає в школах також інформаційних матеріалів про те, як користуватись антисептиками, як правильно вдягати маску і т. ін.. Щодо масок, то за рекомендацією МОЗ, дозволено її не вдягати учням 1-4 класів, а учні 5-12 класів та вчителі обов’язково повинні бути в масках.

Навчальний 2020-2021-й рік взяв старт. Нехай щастить Вам, дорогі освітяни та учні в чудовій Країні Знань!

 Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради