Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

СТВОРІТЬ СВІЙ ВЛАСНИЙ ПРИБУТКОВИЙ БІЗНЕС НА БАЗІ СІМЕЙНОЇ МОЛОЧНОЇ ФЕРМИ

12 сер 2020

У деяких областях України успішно стартував проєкт зі створення сімейних молочних ферм. Він має всі перспективи стати одним з рушіїв розвитку сільської місцевості України. За його підтримки можна досить швидко перетворитись із безробітного власника невеликого підсобного селянського господарства у фермера, який в перспективі забезпечить роботою і стабільними доходами не тільки свою сім’ю, а ще й мінімум кількох сусідів чи родичів.

Взявши участь у проекті створення сімейних молочних ферм та можна отримувати дохід більше 100 тис. грн. в рік за кількагодинний робочий день.

Все, що потрібно для участі у проекті: ініціативній родині звернутися до організаторів та продемонструвати своє бажання та зацікавлення.

Суть проекту: зацікавлені сім’ї подають заявку на фінансування для відкриття сімейної ферми організаторам проекту; відкривають за фінансового сприяння компанії ТОВ Укрмілкінвест та проекту «Сімейні молочні ферми» сімейну ферму – отримують допомогу у фінансуванні на будівництво ферми, придбання обладнання, придбання ВРХ кількістю від 10 голів, консультативний та технологічний супровід; продають молоко власної сімейної ферми для ТОВ Укрмілкінвест за ціною на 1 грн. більшу від ціни молокозаводу для населення, що дає додатковий дохід від кожної корови близько 10 тис. грн. на рік.

Критерії для кандидатів: порядна сім'я з бажанням працювати на власний добробут; вік членів сім'ї до 60 років; бажаний досвід роботи у тваринництві, або досвід в утриманні чи догляді за ВРХ.

Зацікавились? Телефонуйте: Сітарчук Інна (керівник контакт-центру): моб. 096-7275037, smf.sitarchuk.inna@gmail.com

Вікторія Гладюк (координатор): моб. 067-1496618,

Сайт – smf.org.ua        Facebook - facebook.com/simejni.molochni.fermy

Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради