Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Служба у справах дітей вітала малечу

18 гру 2020

Вже стало доброю традицією напередодні Дня Святого Миколая та новорічних свят дарувати подарунки малечі, яка найбільше потребує уваги та підтримки. Служба у справах дітей виконавчого комітету міської ради щороку готує акції, солодощі та подарункові набори для дітей пільгових категорій. 
Цьогоріч на проведення акції «Зима», в рамках програми захисту дітей Нетішинської міської територіальної громади на 2020-2024 роки, виконавчим комітетом міської ради було виділено 44 тисячі гривень. Для 65 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які проживають у Нетішинській міській територіальній громаді, вручені подарунки до свята Миколая (на суму 10 тисяч гривень) та подарунки до новорічних свят (на суму 10 тисяч гривень). 
Новорічні подарунки також отримали 80 дітей, які потребують соціальної підтримки (на суму 10 тисяч гривень). Для 35 дітей, які перебувають на обліку служби у справах дітей як такі, що перебувають у складних життєвих обставинах, вручені подарункові набори рушників (на суму 14 тисяч гривень). Діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, отримали також подарунки від благодійника – Колективного виробничого підприємства монтажного управління №13 «Електропівденьзахідмонтаж». Служба у справах дітей щиро дякує за увагу до діток та надані подарунки. 
За інформацією Служби у справах дітей 
виконавчого комітету міської ради